Tiszta siker V: Dudás Szilárd, Anyukám mondta

Tiszta siker. Új minisorozatomban öt olyan gasztronómiai személyiség titkát próbálom megfejteni, akik vállalkozásukat kicsiben, önálló erőből kezdték, majd időt és munkát nem sajnálva vitték azt sikerre. Divat a gasztronómia, sokan szeretnének ezen a területen érvényesülni. Évente új helyek tucatjai nyílnak, új weboldalak születnek, új séfek jelennek meg, mégis kevés az olyan, aki hosszútávon tud hiteles, minőségi és üzletileg is sikeres maradni. Vajon min múlik?

Interjúalanyaimban sok a közös: nem elvették, vagy törtetően elfoglalták maguknak, amit akartak, hanem tiszta tekintettel, jövőképpel, szívvel, ésszel, és embertelen mennyiségű munkával megteremtették maguknak a sikert. Jó rájuk nézni, helyükön vannak, azzal foglalkoznak, ami boldoggá teszi őket, ez pedig példaértékű és inspiráló.

A sorozat utolsó beszélgetőpartnere: Dudás Szilárd, az encsi Anyukám Mondtát alapító Dudás testvérek egyike. Az Anyukám Mondta nemcsak az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb vidéki étterme, hanem igazi love brand is, amelyet folyamatosan hatalmas szeretethullám övez. Hogy ennek vajon mi a titka, mennyi tudatos építkezés van mögötte, hogyan születnek a családi vállalkozásban a döntések, ki a merészebb, és mikor volt az a pillanat, amikor a Dudás-fiúk érezték, hogy megérkeztek – többek között ezekről is szól az interjú.

A fenti, rövidebb videó mellett szeretném idehozni nektek a teljes beszélgetést is, ami hosszabb, de annál érdekesebb és tanulságosabb. Ez meghallgatható az alábbi linken:

https://soundcloud.com/user-53126591/tiszta-siker-anyukam-mondta

Nagyon köszönöm a támogatást együttműködő partneremnek, a Mastercard-nak.

(Visited 2 144 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

One comment

  1. Úgy érzem, hogy ide illik, Dudás Szabolcsék Anyukám mondta kezdéséhez. Tanulságos és ismert volt számomra, mikor Szabolcs az előre lefőzött kávéról mesélt, melyet felgőzöléssel keltettek életre.
    Tegnap előtt hazafele, kora délután, Békésszentandrás, Csücsök Csárda. Megálltam hogy igyak egy kávét, meg ami még egy 3 – 4 órás úttal együtt jár. Pultnál szóltam, hogy kérek egy kávét, eltűntem két percre és mikor visszatértem, láttam, hogy a kávé még nincs a pulton.
    Reméltem, hogy nagyobb a bizalom – mondtam a felszolgálónak – aki ebben a pillanatban kezdte el főzni a kávémat. – Van bizalom – szólt a válasz – csak azt akartam, hogy friss legyen a kávé!
    Jól esett a kávé és talán még jobban a válasz.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük