Tiszta siker IV: Havas Dóra, a Lila Füge alapítója

 

Tiszta siker. Új minisorozatomban öt olyan gasztronómiai személyiség titkát próbálom megfejteni, akik vállalkozásukat kicsiben, önálló erőből kezdték, majd időt és munkát nem sajnálva vitték azt sikerre. Divat a gasztronómia, sokan szeretnének ezen a területen érvényesülni. Évente új helyek tucatjai nyílnak, új weboldalak születnek, új séfek jelennek meg, mégis kevés az olyan, aki hosszútávon tud hiteles, minőségi és üzletileg is sikeres maradni. Vajon min múlik?

Interjúalanyaimban sok a közös: nem elvették, vagy törtetően elfoglalták maguknak, amit akartak, hanem tiszta tekintettel, jövőképpel, szívvel, ésszel, és embertelen mennyiségű munkával megteremtették maguknak a sikert. Jó rájuk nézni, helyükön vannak, azzal foglalkoznak, ami boldoggá teszi őket, ez pedig példaértékű és inspiráló.

A sorozat következő beszélgetőpartnere: Havas Dóra, a Lila Füge alapítója. Reklámszakemberből lett gasztroblogger, eredeti szakmáját így a márkája építésében is kamatoztatni tudta. A Street Kitchen műsorban ismerte meg a szélesebb nyilvánosság, ma már azonban csak saját brandje fejlesztésével foglalkozik. Befektetők segítségével magazinból, videócsatornából, tv műsorból, saját kiadású könyvekből álló médiaportfóliót hozott létre. Mindemellett két gyereket nevel és más területeken is helyt áll. Hogyan tud mindenhol a legjobban teljesíteni? Jut-e ideje magára is? Mi az az alváskúra? Többek között ezekről mesél ebben a videóban!

A fenti, rövidebb videó mellett szeretném idehozni nektek a teljes beszélgetést is, ami hosszabb, de annál érdekesebb és tanulságosabb. Ez meghallgatható az alábbi linken:

https://soundcloud.com/user-53126591/tiszta-siker-lila-fuge

Nagyon köszönöm a támogatást együttműködő partneremnek, a Mastercard-nak.

(Visited 5 726 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük