Tiszta siker III: Vidó Nóri, az Igen megálmodója


Tiszta siker. Új minisorozatomban öt olyan gasztronómiai személyiség titkát próbálom megfejteni, akik vállalkozásukat kicsiben, önálló erőből kezdték, majd időt és munkát nem sajnálva vitték azt sikerre. Divat a gasztronómia, sokan szeretnének ezen a területen érvényesülni. Évente új helyek tucatjai nyílnak, új weboldalak születnek, új séfek jelennek meg, mégis kevés az olyan, aki hosszútávon tud hiteles, minőségi és üzletileg is sikeres maradni. Vajon min múlik?

Interjúalanyaimban sok a közös: nem elvették, vagy törtetően elfoglalták maguknak, amit akartak, hanem tiszta tekintettel, jövőképpel, szívvel, ésszel, és embertelen mennyiségű munkával megteremtették maguknak a sikert. Jó rájuk nézni, helyükön vannak, azzal foglalkoznak, ami boldoggá teszi őket, ez pedig példaértékű és inspiráló.

A harmadik beszélgetőpartnerem: Vidó Nóri, az óriási sikerrel berobbant nápolyi stílusú pizzázó, az Igen megálmodója. Vajon mennyi idő telik el az ötlet megszületése és egy üzlet megnyitása között? Hogyan boldogult olasztudás és üzleti terv nélkül a pizzázók világában, és mi volt a legnagyobb buktató? Többek között ezekről mesélt.

A fenti, rövidebb videó mellett szeretném idehozni nektek a teljes beszélgetést is, ami hosszabb, de annál érdekesebb és tanulságosabb. Ez meghallgatható az alábbi linken:

https://soundcloud.com/user-53126591/tiszta-siker-igen

Nagyon köszönöm a támogatást együttműködő partneremnek, a Mastercard-nak.

(Visited 2 316 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük