Hétvégén Konyhakiállítás a Budapest Arénában!

Minden, ami konyha! Konyhakiállítás 2017. március 3-5.

Ezen a hétvégén, péntektől vasárnapig minden a konyha körül forog majd a Budapest Arénában. A Konyhakiállításon konyhabútorok, gépek, főző- és sütőeszközök, tálalás, terítés, grillezés, BBQ, konyhatervezési tanácsok, workshopok, séfbemutatók várják majd a látogatókat. Aki konyha-, vagy lakásfelújítás előtt áll, szeretne képbe kerülni az aktuális konyhai trendekről, vagy csak egy klassz gasztronómiai programon szeretne részt venni, annak itt a helye!

A nagyszínpadon és a különböző standokon számos népszerű és kedvelt séf főz majd: szombaton (14.45h-kor) egészen biztosan Bíró Lajos és Jókuti András csirkeshow-ja lesz a csúcspont, vasárnap (14.15h-kor) Gianni főz majd gnocchit, és Bernáth József séf rajongói is örülhetnek, ugyanis a séf egész pénteken és szombaton kint főz az egyik standon (pl. házi kolbásztöltés- és kóstoló, tiramisu). Ezen kívül rengeteg mindenmentes tavaszi ételt és csodás süteményeket is készítenek majd ismert szakácsok és szakácskönyvszerzők.

Az összes programot itt tudjátok végigböngészni:

Konyhakiállítás program

A sajtóanyagból:

Az idei Konyhakiállításon olyan világújdonságok mutatkoznak be, mint az első érintőajtós sütő vagy az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó. Debütálnak az elfoglalt konyhatündérek megmentői is: az okos háztartási készülékek, amik szinte helyettünk főznek!

Az idei év egyik legizgalmasabb újdonsága, hogy a bútorgyártók különös figyelmet szentelnek az esztétikum és a dizájn mellett  a praktikus megoldásoknak, főként a tárolást illetően. A konyhaszekrények olyan belső kialakítást kaptak, aminek köszönhetően eltűnik a káosz a polcokról és fiókokból. Az “kis helyen minél több dolgot” elve érvényesül, de kizárólag az átláthatóság szem előtt tartásával, úgy, hogy mindig tudd, hová kell nyúlni a paradicsomkonzervért.

Minden információ a Konyhakiállításról és a programokról itt.

(X promóció)

(Visited 592 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük