Esemény: Bock Márton-napi libavacsora a Peppers! étteremben

“Aki Márton-napon libát nem eszik, újbort nem iszik, az egész évben éhezik-szomjazik.”
Ez a mottója a november 12-i Bock Márton-napi libavacsorának, amelyen nagyon sok szeretettel várunk mindenkit. Volt szerencsém a tavalyi vacsorán is részt venni, ez egy sok-sok éve, hagyományosan megrendezett esemény, számos visszatérő vendéggel, kiváló ételekkel, szuper hangulattal, és természetesen Bock József borásszal és a csodás boraival.

Bock Marcell pezsgő, Porta Géza rozé 2015, Szent Márton bor 2015, Porta Géza selection 2012 és Cabernet Franc selection 2011 – az idei vacsorának többek között ezek lesznek a főszereplői.

Az ételekről a Peppers! Étterem új séfje, Maráczi Imre gondoskodik, a büféasztalon többek között liba consommé portóival, libamáj pástétom birsalmasajttal és briós chips-szel, valamint konfitált libacomb aszalt fügévelszerepel. (Tavaly a libacomb egészen zseniális volt, és a húsok itt általában amúgy is kiemelkedően jók).


Időpont: 2015. november 12., 19:00
Helyszín:
peppers! Mediterranean Grill
Budapest Marriott Hotel, V. ker. Apáczai Cs.J. u. 4.

 

 

Ár: 13 300 Ft/ fő, amely magába foglalja a vacsorát, a borkostolót, ásványvizet és a 6%-os szervízdíjat

Asztalfoglalás: +36 1 737 7377
Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!
Én az eseményen vendégként, illetve háziasszonyként leszek jelen, továbbá az ételek között fog szerepelni a kedvenc őszi-téli levesem, a birsalmás libaleves, amelyet a séf a receptem alapján fog elkészíteni:
 A fotó a jövő héten megjelenő angol nyelvű könyvemből van, fotó: Trunkó Bálint, styling: Milutinovits Panka, a könyvről is hamarosan mesélek többet.
 
(x)

 

 

 

 

 

(Visited 429 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

One comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük