Tütü lébár&kávé, Pozsonyi út

Újlipótvárosi lakosként különösen örülök annak, hogy a kerületben egyre több színvonalas hely nyílik. Sorra bukkanak fel az újabb és újabb apró üzletek, egyszer, ha kisüt a nap, végigsétálok majd, és az összeset egyesével, komótosan végignézem, megkóstolom. A Pozsonyi út elején nemrég a kekszes La Delizia nyitott boltot, őket nagyon szeretjük, nemcsak a kekszeik finomak, hanem pl. a cukormentes süteményeik, lekvárjaik is. Aztán ott az igazán gusztusos Pure and Good, ahol kiváló minőségű, természetes alapanyagokat lehet kapni, a quinoa-tól a vöröslencséig.
Legújabb kedvencem a Tütü lébár és kávézó a Pozsonyi út és a Herzen utca sarkán, amelyet a Sarki Fűszeres megálmodója jegyez, így a minőség és a jó hangulat garantált.

Még éppencsak lassú tesztüzemmódban nyitottak pár napja, de a kávé forró, a frissen préselt levek csodásak, igazi vitaminbombák, van búzafűlé shot – sokan félnek a vad ízétől, de itt frissen préselt almalével keverik, így nagyon finom, annak is ajánlom, aki még nem merte megkóstolni.

Ma egy forró limonádét kortyoltam el ebben a szakadó esőben, tele citrusokkal, rengeteg frissen reszelt gyömbérrel, na ezt bármikor szívesen iszom majd a tél folyamán.

 

 

 

 

 

Kedves Tütü, sok sikert, örülünk nektek!
(Visited 228 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük