Food Stylist verseny

A Chili&Vanília és az Electrolux bemutatja:
FOOD STYLIST VERSENY
A verseny célja, hogy minél több olyan, tehetséges, friss szemléletmóddal dolgozó stylistnak bemutatkozási lehetőséget adjunk, akik szívesen kipróbálnák magukat a gasztronómia területén (is).

Ezt a szakmát Magyarországon csak néhányan űzik, képzés nincs, feladat viszont számos. Szeretnénk, ha azok is felületet kapnának a munkájuk, kreativitásuk megmutatására, akiknek erre esetleg máshol nincs alkalmuk. Elsősorban olyanok pályaművét várjuk,
-akiknek szenvedélye a gasztronómia
-akik adott esetben más, kapcsolódó szakmákban dolgoznak, de affinitást, tehetséget éreznek a foodstylinghoz (vagy éppen teljesen pályakezdők/ pályaváltók)
– friss, eredeti, egyedi ötleteik vannak, és nemcsak az aktuális világtrendek keretein belül szeretnek gondolkozni
A zsüri tagjai:
Halmos Ádám, a Libri kiadó igazgatója
Csapody Balázs, a Kistücsök étterem tulajdonosa, a Bocuse D’Or Akadémia tagja
Medveczki Erika, az Electrolux marketing igazgatója
Nagy Balázs, fotós
Fődíj:
I. Electrolux Assistent Konyhai Robotgép
II. Libri Szakácskönyvcsomag
III. Mautner Zsófi: Főzőiskola sorozat mindhárom kötete
A legjobb pályaműveket a Chili&Vanília blogon és Facebook oldalon bemutatjuk.
Feladat:
Két darab ételfotót várunk, két témában:
1.Bejgli
2. Szabadon választott kép–olyan gasztronómiai téma, ami a jelentkező szívéhez a legközelebb áll. Ez lehet étel, de lehet alapanyag /hangulat, vagy bármi más, főzéshez szorosan kapcsolódó tartalom. Fejezze ki a stylist egyéniségét.
Beküldési határidő: 2015. január 5.
A pályaműveket kis felbontásban, jpg. formátumban kérjük beküldeni a stylistverseny@gmail.comemail címre. Az e-mailben szerepeljen a két fotó, a pontos név és elérhetőség, és egy rövid bemutatkozó levél az eddigi tevékenységekről, illetve hogy miért vesztek részt a versenyben.
A verseny további menete:
2015. január 12.– a pályaművek értékelése
2015. január 22.– Sajtónyilvános döntő, díjátadó
A legjobbakat szeretnénk meghívni egy személyes, sajtónyilvános döntőre, ahol arra kérjük majd őket, hogy egy általunk előre meghatározott témában készítsenek a helyszínen stylingot, amelyről profi ételfotós készít majd képet. Ezeket a zsüri a helyszínen pontozza és értékeli.

 

 

 

 

 

(Visited 118 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

2 hozzászólás

  1. tetszik, hátha el tudom küldeni a karácsonyi menüm, persze csak ha jól sikerül 🙂 Mindenkinek jó sütkérezést az ünnepekre, és egy jó kezdeményezés, adjátok le az olajat a kijelölt MOL töltőállomásokon http://glurl.co/b-olaj . végre nem öntöm a lefolyóba, ti se tegyétek. tegyünk a környezetért

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük