Sok kicsi felajánlás 2013: dedikált Főzőiskola + főzőtanfolyam

November van, tehát a már megszokott módon ismét, immár ötödik alkalommal meghirdetjük a karácsonyi Sok Kicsi akciót. Eddig minden évben 2-3 millió Ft körüli összeget sikerült gyűjtenünk egy-egy, gyerekek élelmiszerellátásával foglalkozó szervezet számáraA 2013 karácsonyi sok kicsi jótékonysági akció támogatottjai az Ételt az Életért Közhasznú Alapítványon keresztül rászoruló családok lesznek.

 

 

 

 

 
Az akció a következő módon zajlik: a felvezetőszakaszban, azaz most, november 16-30. között megismerhetővé válnak a nyeremények: a Sok kicsi/segítsüti oldalán minden nap egy blogger és egy cég (étterem, főzőiskola, stb.) felajánlása olvasható (nem akármilyenek!), részletes leírással, ezek összesítve a Nyeremények menüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig történik a Nyereményjáték menüpontban leírtak szerint. A sorsolásra pedig december 20-án kerül sor.
Az idei  felajánlásom:
Egy dedikált Főzőiskola –Alapfok vadiúj szakácskönyv, valamint egy 2-4 fő részére szóló főzőtanfolyam velem, aminek részleteit majd később pontosíthatjuk a nyertessel.
Minden további információ a Sok Kicsi honlapján.

 

 

 

 

 

(Visited 144 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük