Köszönjük!

Szombaton tartottuk a Szabó Hanni javára szervezett jótékonysági teraszbulit a Sarki Fűszeresben. Mindenek előtt, nagy örömmel tudatom, hogy az akció sikeres volt, és úgy tűnik, a sok-sok segítőkész embernek – Nektek, Önöknek- köszönhetően, már nemcsak Hanni műtétjének időpontja, hanem annak fedezete is megvan! Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki eljött, adakozott, vagy bármilyen más módon segített abban, hogy ez megvalósulhatott.

Én a magam részéről ezzel a könnyű, vega fogással járultam hozzá a naphoz, a neve sabih, eredetileg pitába töltik, nálam végül saláta lett. Nemesvölgyi Attila paella-jának óriási sikere volt, a nap folyamán Attila kitartóan gyártotta az újabb és újabb friss adagokat. Raj Ráchel (torta.hu, Kabbalah Cukrászda) pedig csodás almás rétessel járult hozzá a naphoz, amit csak úgy kapkodtak a vásárlók Köszönet!

Ezúton szeretném kifejezni hálás köszönetemet azoknak, akik nagyvonalúan és segítőkészen hozzájárultak ahhoz, hogy ezzel az étellel én is csatlakozni tudtam ehhez a csodás naphoz:

ALDI – amely ingyen a rendelkezésemre bocsájtotta az alapanyagokat, hogy így is maximalizálni tudjuk a Hanni javára gyűjtött bevételt. Nagyon köszönöm!

Davide Deligio, Da Mario étterem – az egyik kedvenc olasz éttermem a pitasütést vállalta be, ők így segítettek, grazie mille!

Balzac 35 étterem – az Újlipótváros egyik leghangulatosabban kialakított étterme minden alapanyagot előkészített nekem, szeleteltek, negyedeltek, padlizsánt sötöttek, köszönöm szépen!

Szuzi, Nóri, Dóri – Lányok, köszönöm szépen, hogy egész nap ott voltatok velem, kedvesen tálaltatok, és bírtátok a gyűrődést.

Rengetegen segítették a kezdeményezést, mindenki, ahogy csak tudott. Nemesvölgyi Attila, a Sarki Fűszeres tulajdonosa-vezetője, és a jótékonysági teraszbuli ötlet- és házigazdája szintén mindenkinek megköszönte.

Nagyon köszönjük még egyszer mindenkinek, azt hiszem, sokan, sokáig nem fogjuk elfelejteni ezt a napot.

(Visited 148 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük