Sok Kicsi jótékonysági gasztrotombola 2012, START!

 

 

 

 

 
Az elmúlt évek sikereire és eredményeire is alapozva, mi, gasztrobloggerek, összefogutnk, és idén is megszervezzük a gasztroblogos karácsonyi jótékonysági akciót, a SOK KICSI gasztrotombolát. Eddig minden évben 2-3 millió Ft körüli összeget sikerült gyűjtenünk egy-egy, gyerekek élelmiszerellátásával foglalkozó szervezet számára: 2009-ben 1,8 millió Forintot  a Gyermekétkeztetési alapítványnak, 2010 –ben 3,6 millió Forintot a mélyszegénységben élő Hajdú-Bihar megyei gyerekkel foglalkozó Igazgyöngy alapítványnak, 2011-ben pedig 2,5millió Forintot a Menedékház alapítványnak.
Az idei kedvezményezett az Age of Hope alapítvány lesz.
Az akció keretein belül 30 csodás és értékes gasztronómiai ajándékhoz lehet jutni, cserébe az 1000Ft-os sorsjegyekért, amelynek a teljes befolyt összegéből az idei kedvezményezett szervezet, illetve rajta keresztül kb. 150 rászoruló gyerek részesedik majd élelmiszerek és egyéb segítség formájában.
Amenete, lépésről lépésre:
1. Érdemes először végigböngészni a fantasztikus nyeremények listáját, itt   lehet nézegetni, ill. alább egy rövid áttekintés, hogy gyorsan végig lehessen pásztázni.
2. Célszerű áttekinteni a játékszabályzatot, itt nagyon precízen le van írva a játék és a sorsolás pontos menetrendje.
3.Regisztráció –ahhoz, hogy részt tudjatok venni, szükséges a sok kicsi honlapján egy gyors regisztráció.
4. December 14-ig tart a befizetési időszak, ekkor (legkésőbb dec.19-i beérkezésig) kell befizetni a sorsjegyekre szánt összeget. Vehettek egy-egy sorsjegyet több felajánlásra, vagy akár sok-sok sorsjegyet egy kiszemelt ajándékra.
5. A sorsolásra december 21-én kerül majd sor.
Íme az összes felajánlás:
Céges felajánlások (az ajándékok értéke 25.000 Forint)
Blogger felajánlások:
Sok Kicsi Facebook–érdemes csatlakozni, itt követni lehet azt is, hogy milyen összegnél tartunk

 

(Visited 71 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük