Ízek és Borok kiállítás a hétvégén

 

 

 

 

Hétvégén, azaz 2012. november 23-25. között kerül megrendezésre a Hungexpo Izek és Borok kiállítása, amely idén a hazai konyha mellett nemzetközi konyhákat –például oroszt, kínait és görögöt –is bemutat. A fesztiválhangulatú rendezvényen lehet éttermek ételeit kóstolni – a kiállítók között szerepel a Bock Bisztró, az Arany Kaviár, a Pomo D’Oro, a Gerbeaud, vagy a Wang Mester Kínai Konyhája –borozni, vásárolni, főzőbemutatókat nézni és koncertezni (Kerekes Band, Balkan Fanatik, Alma együttes).
A kiállítás teljes programja itt. Érdekesnek ígérkezik a szombat délután a macaronsütő bemutatóval, az ismert emberek főzőpárbajával, vagy vasárnap délután Gianni, a kiállítás házigazdájának Giuseppével közös olajkóstolója.
Ami a borokat illeti: az értékeket idén egészen újszerű módon mutatják be új színfoltja lesz a kiállításnak a hibás, beteg borok kóstolója, amelyen vakteszt és illatminták alapján mutatják be a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei a hibákra utaló ismérveket.
Ízek és Borok nyitva tartás:
péntek-szombat: 12–22 óra
vasárnap: 12-19 óra
A Hungexpo felajánlásával az olvasóim között kisorsolunk négy darab páros belépőjegyet, amelyet a helyszínen, az információs pultnál tudnak majd átvenni. Alább a hozzáaszólásokban mindössze egy kérdésre kell választ adnia, annak akinek van kedve ellátogatni a kiállításra, és részt venni a játékban:
“Melyik magyar ismert ember (színész, énekes, televíziós személyiség stb.) főzésére lennétek leginkább kíváncsiak egy színpadi főzőbemutatón?” 
Határidő: 2012. november 22. 20.00 óra, sorsolás, eredmény aznap este.
(Promóció)

(Visited 127 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

43 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük