Dedikálás a Wamp-on +Gyere Velem Főzni Fűszerek


Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit az idei utolsó WAMP-on, december 18-án, vasárnap 10.00-20.00 óráig, a Millenáris ‘B’ csarnokában. Szerintem, ha itt nem talál valaki szép karácsonyi ajándékokat, akkor sehol. A szokásos forgatagban kint lesznek tervezők, csokoládékészítők, szakácskönyvek és még rengeteg más, na meg a hangulat is mindig szuper.

Ezúttal kapható lesz az új könyvem is, várunk Benneteket sok szeretettel!
(Az ára itt 3.500 Ft lesz)
Dedikálás (idén utolsó): 11h órakor és 17h órakor (dec.18., Millenáris)
Ugyanezekben az időpontokban ugyanitt Winkler Nóra is dedikálja Csillagtúra című új könyvét.
A vasárnapi Wamp-ra pedig egy kis meglepetéssel is készültem: a könyv mellé egy kis kiegészítő ajándék is vásárolható: a könyvhöz összeállított fűszercsomag.
A csak erre az alkalomra, a Baldaszti’s-val együttműködésben kreált csomag hét olyan különlegesebb fűszerből tartalmaz kb. 2-2 adag ételhez való mennyiséget, amelyeket a könyvben szereplő receptek tartalmaznak, és amelyeket vagy körülményesebb beszerezni, vagy nem biztos, hogy mindenki azonnal egy egész üveggel venne meg. A következő hét fűszer található a csomagban:
Édesköménymag
Szumák
Kínai ötfűszerkeverék
Kardamom
Kakaóbabtöret
Őrölt római kömény
1001 éjszaka curry
A fűszercsomag ára: 1000,-Forint
Limitált mennyiség, amíg a készlet tart
Sok szeretettel várunk mindenkit, gyertek!
(Visited 196 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

5 hozzászólás

  1. tehát akkor ha valamit el akarok készíteni a könyvedből- pl a narancsos kakaóbab töretes desszertet- ahhoz a füszerek nem elegek csak fele adagban?

  2. és aki ott lesz a wampon, de éppen a földszinten árul,és mondjuk,nem tud felmenni a megadott időpontokban és nagyon, de nagyon szeretne dedikált könyvet, azzal lehetne kivételezni?
    mondjuk….

  3. “Tök jó” hogy azt irtad 4fős adagra jó a kakaóbab törtet.Vendégeket vártam 4en voltunk.Ezt a desszertet akartam elkészíteni de kiderült hogy rosszul irtad, és csak egy fél adagra elég.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük