Vaníliás-mandarinkrémes szelet

Ladies First -ezek a nők többet akarnak… Először egy szuper interjút készítettek velem, most pedig az Adventi Sütinaptárba kértek tőlem receptet, amelyet természetesen örömmel adtam is.


Vaníliás-mandarinkrémes szelet -a receptért klikk a nőkhöz.

Ne feledjétek, hogy az idei évi Sok Kicsi akción még december 14-ig lehet venni az ezerforintos sorsjegyeket a fantasztikus gasztrotombolán, csodás nyereményekért! Már 1,7 millió Forintnál tartunk, de jó lenne még a végére beerősíteni!
(Visited 321 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

7 hozzászólás

  1. Ez a ribizlikrémes kistesója, ha jól látom.
    Napok óta valami olyan lebeg a szemem előtt, hogy mandarin curdot kéne csinálni, és valami…fehéresre, könnyűre tenni. Piskótára? Valami elütő textúrájú dologra. Lehet abból is curd, ugye?
    A ribizlist amúgy szerettem, kicsi, laktató falatok, jó.

  2. Szeretném megkérdezni, hogy más is járt-e így, mint én, mivel ez hajaz a lemon bar receptre, itt is biztos így járok majd. A lemon bar szeletet többször is megsütöttem, és mivel a krémet az előírás szerint jól felhabosítottam, sülés közben feljött a habréteg a tetejére és megbarnult. Finom lett, csak épp barna, de nem azért mert túlsütöttem, hanem mert a hab nagyon hamar pirult.

  3. Meg lehet ezt a sutit sutni ket nappal karacsony elott vagy frissen jobb? A mandarinnak tartositoszermentes kellene lenni?

  4. Nekem sem sikerult a legjobban a lemon bar recept, pedig mar tobbszor sutottem.. 20 perc a kremnek nem eleg, hutos utan is teljesen hig a belseje. Ha tovabb hagyom, barnul a teteje. Orulnek, ha segitenetek, mert nagyon szeretem az izet. Mit csinalok rosszul?Koszonom.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük