Így készült a könyv…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cWasQDAVRPk&w=415&h=241]
 
Fogadjátok sok szeretettel ezt a kis diavetítést, amely hosszú hónapok munkáját villantja meg három percben. Olyan jó volt ezt a könyvet is írni, amelynek egyébként szinte minden betűjét az első képeken látható csodás verandán, Nagypapám székében írtam. (Ha a “YouTube” ikonra kattintotok, akkor nagy felbontásban látható, úgy az igazi.)

 

Ha dedikált könyvet szeretnétek, a következő időpontokban és helyszíneken lesz rá lehetőség:

 

December 1. Csütörtök 17 óra, Nyugati tér, ALEXANDRA

December 3. Szombat 11.00 óra, Győr ALEXANDRA Árkád

December 6. 17.00 óra, Allee, LIBRI

December 9. 18.00 óra, Mammut, LIBRI

December 10. szombat 11.00 óra, Debrecen, ALEXANDRA

December 15. Csütörtök, (17.oo óra) Szeged, ALEXANDRA -ezt sajnos le kellett mondanom, elmarad

December 18. Vasárnap, Wamp (11h és 17h óra)

A könyv természetesen kapható a Bookline-on is, vagy a kiadónál közvetlenül (3.590 Ft)

 

(Visited 84 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

20 hozzászólás

 1. Boldoggá tesz, hogy észrevetted a javulást. Látod, mindenféle bloggerek is járnak oda és kiposztolják a kedvenc desszertjüket…ez azért nem semmi.

 2. Gratulálok az új könyvhöz, a régit, már végigfőztem, a “Lúdláb kehelyben” idén is startol a karácsonyi menüben. Remélem az új könyved ott fog figyelni a fa alatt idén. Csak egy kis megjegyzés a következő (3.) könyvedhez: lehetne majd esetleg ehelyett a letisztult fehér style helyett egy változatosabb háttér design-t adni? Tudod, hogy legyenek díszek meg kiegészítők a tányérok mellett, mint a régi szakácskönyvekben a Mozart torta mellett rokokó kép 🙂 de tényleg.
  Ja igen, és Szegeden melyik Alexandra boltban????

 3. Én viszont azt kérem, hogy továbbra se legyen semmi a képeken, az ételen kívül. Én már 2005-ben, vagy 2006-ban bekommenteltem, hogy ez így jó,ahogy van.
  De azért csendben megkérdezem, hogy ez a türkiz szín a címlapon kinek az ötlete volt? …
  Szegedre én is készülök, de tényleg tudni kéne, hogy hová, és hánykor.

 4. Gratulálok az új könyvhöz, biztos imádni fogom, csakúgy mint az előzőt. Továbbá köszönet a kisfilmért, valami csodálatos ezzel a zenével!! A posztolás óta Fábián Juli az egyik kedvenc énekesem lett, úgyhogy köszi kösziiiii :))

 5. A Libri hírlevélben az van, hogy 15-én 5-kor a Libriben lesz könyvbemutatód Szegeden. Itt azt írod, hogy az Alexandrában. Nem mindegy, mert az a város másik fele, ráadásul Alexandrából is van kettő, egymástól jó messze.

 6. phzs: a címplapot a Working Class Foodies design-ja “ihlette” Vagy tévedek és a gyakorlatilag teljes hasonlóság csak a véletlen műve.. 😉

 7. megnéztem, mi ez a Working Class Foodies, mert én nem ismerem, de nem is értem, mi a hasonlóság. amit én látok design, az valami szürke alap, fekete felirattal. Nem, valami egészen más ihlette:)

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük