Zöldsaláta kéksajttal és nektarinnal

Lila Füge, Fűszeres Eszter és jómagam együttműködünk a Sió-val, ennek keretében pedig mostantól rendszeresen készítünk ételeket a szezon gyümölcseivel, amelyek receptjei a Sió gasztroblogján jelennek meg.

Az első egy igazi ötperces saláta, amelyet akár könnyű ebédnek, akár gyors vacsorának összedobhatunk. Mellé igény szerint ropogós héjú, friss bagett, esetleg egy pohár fehérbor jár. A sajt lehet gorgonzola, rokfort, vagy más, erőteljes ízű kéksajt. A nektarin cikkelyeket pedig akár meg is grillezhetjük.

Zöldsaláta kéksajttal és nektarinnal

(Visited 119 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

One comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük