Megjelent!

A kiadvány mától kapható az újságárusoknál. A címlap színe ne tévesszen meg senkit, élőben nagyon másképp néz ki, ugyanis rikító neon narancssárga (csak azt interneten állítólag nem lehet reprodukálni.)

Ezen dolgoztunk az elmúlt hetekben jó sokat, remélem, tetszeni fog! Van benne megint sok minden, ami a tavalyiban, éttermek, séfek, interjúk, rengeteg szép fotó, meg persze számos újdonság. Néhány személyes kedvencem a magazinból:

– Kérdéslánc: 17 étteremtulajdonos kérdése és válasza egymáshoz
– A következő séfgeneráció -magyar fiúk Michelin-csillagos éttermekben
– Apák és fiúk: hét család egy fotón
– 8 séf, 8 rakott burgonya
– 5 cukrász, 5 gesztenyepüré
-Interjú egy new york-i fűszerguruval
– A világ öt legjobb evővárosa
– Daniel Spoerri és az Eat Art
-Kis László és fia, a terézvárosi szikvizes (ez a kedvenc fotóm)
-A legjobb borbárok (DropShop!), a legjobb koktélbárok (Boutiq’ Bar!)

és így tovább.

Fogadjátok szeretettel.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

19 hozzászólás

  1. Igen, nem is ertem, hogy, miert, pedig emailben nekem megjelent, es ugy szerettem volna ra reagalni, mindig neztem itt, hogy hatha faziskesessel megjelenik. Szoval, a cim fajo hianyaval teljes mertekben egyetertek. A masikkal is reszben. Az van, hogy egy ilyen kiadvany csapatmunka, ilyenkor ( pl. sajat konyvvel ellentetben) nem az en szemelyes izlesem, velemenyem a mervado a kulcsin tekinteteben. Azt a celjat, minden esetre, hogy feltuno legyen, bizonyara elerte. Az en asztalom a tartalom, azert barmiert tartom a hatam:)

  2. nagyon tetszik a színe, nem lehet szem elől téveszteni:):)
    még sok ilyet
    további munkához sok sikert és kitartást

  3. nagyon tetszik a színe, nem lehet szem elől téveszteni:):)
    még sok ilyet
    további munkához sok sikert és kitartást

  4. Szia Zsófi!
    Szeretnék gratulálni a kiadványhoz, igényes, tartalmas…nem tudtam letenni!Már a barátaim is megvették:)))!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük