Sok kicsi 2010 felajánlásom: titkos gasztrotúra

A felajánlásom az idei Sok kicsi gasztroblogos karácsonyi jótékonysági akció keretén belül
a következő: a nyertest egy egyszeri, megismételhetetlen és exkluzív

SZUPERTITKOS BUDAPESTI GASZTROTÚRÁRA

invitálom, amelyen a pezsgő pesti gasztroszcéna kulisszái mögé szeretném vezetni

a kisorsolt adakozót.

A programot januárban, kb. félnaposra tervezem, sor kerülhet majd rá akár hétvégén, akár egy hétköznap délután/este is, a részleteket és a legkényelmesebb időpontot Önnel/Veled szeretném majd egyeztetni, jöhet egy, vagy két személy.

A találkozó a konyhámban fog kezdődni, ahol egy kicsit eszünk, iszunk, fűszerezünk, csevegünk, utána pedig elindulunk, és következnek a meglepetések, amelyekkel készülök.

Szeretettel várom a jelentkezőket. Nem zsákbamacska és nagyon jó lesz!

A sok szép chili csak illusztráció, a program ugyan színes lesz, de nem csípős.

(A chilikészletet a gödöllői Szent István Egyetem Kertészeti és Technológiai Intlzetétől kaptam egy forgatás alkalmából, ők ilyeneket kutatnak!)
(Visited 78 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

9 hozzászólás

  1. Kedves Zsófia!

    a képen látható chilli illusztrációt könnyen valóra válthatjuk, amennyiben jövő évben ellátogatsz kertészetünkbe. az idei évben mohók voltunk és keveset osztottunk szét, de amennyiben a jövő évi termés meghaladja az ideit, szívesen átpasszolunk 1-2 kiló enyhétől-világrekorder közeli halál paprikákig. a további részleteket…akkor:) üdv egy hobbista zöldségező

  2. az igéret szép szó… és mi be is tartjuk. ráadásul az új év új paprika tipusok kipróbálását is jelenti, plusz egy kis mást, de azt majd akkor, nem csigáználak…:))

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük