Sok kicsi 2010 felajánlásom: titkos gasztrotúra

A felajánlásom az idei Sok kicsi gasztroblogos karácsonyi jótékonysági akció keretén belül
a következő: a nyertest egy egyszeri, megismételhetetlen és exkluzív

SZUPERTITKOS BUDAPESTI GASZTROTÚRÁRA

invitálom, amelyen a pezsgő pesti gasztroszcéna kulisszái mögé szeretném vezetni

a kisorsolt adakozót.

A programot januárban, kb. félnaposra tervezem, sor kerülhet majd rá akár hétvégén, akár egy hétköznap délután/este is, a részleteket és a legkényelmesebb időpontot Önnel/Veled szeretném majd egyeztetni, jöhet egy, vagy két személy.

A találkozó a konyhámban fog kezdődni, ahol egy kicsit eszünk, iszunk, fűszerezünk, csevegünk, utána pedig elindulunk, és következnek a meglepetések, amelyekkel készülök.

Szeretettel várom a jelentkezőket. Nem zsákbamacska és nagyon jó lesz!

A sok szép chili csak illusztráció, a program ugyan színes lesz, de nem csípős.

(A chilikészletet a gödöllői Szent István Egyetem Kertészeti és Technológiai Intlzetétől kaptam egy forgatás alkalmából, ők ilyeneket kutatnak!)
(Visited 85 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

9 hozzászólás

  1. Kedves Zsófia!

    a képen látható chilli illusztrációt könnyen valóra válthatjuk, amennyiben jövő évben ellátogatsz kertészetünkbe. az idei évben mohók voltunk és keveset osztottunk szét, de amennyiben a jövő évi termés meghaladja az ideit, szívesen átpasszolunk 1-2 kiló enyhétől-világrekorder közeli halál paprikákig. a további részleteket…akkor:) üdv egy hobbista zöldségező

  2. Kedves Dávid, gyorsan kiegészítettem a posztot, onnan voltak ám a chilik! elképesztően gyönyörűek, én már a látványuktól behalok. alig várom a jövő évi termést:)

  3. az igéret szép szó… és mi be is tartjuk. ráadásul az új év új paprika tipusok kipróbálását is jelenti, plusz egy kis mást, de azt majd akkor, nem csigáználak…:))

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük