SOK KICSI 2010


A tavalyi kezdeményezés sikere után (akkor 1,8 millió Forintot gyűjtöttünk a Gyermekétkeztetési Alapítvány részére), idén is megismételjük a gasztrobloggerek karácsonyi jótékonysági akcióját.

Ez a tavalyihoz hasonló módon, a következőképpen zajlik:

15 gasztroblogger és 15 szervezet (étterem, főzőiskola, ínyencbolt, stb.) felajánlást tesz valamilyen konkrét ajándékra, amelyet december 21-én sorsolunk majd ki az adakozók között. Lesz tehát idén is egy 30 programból/tárgynyereményből álló gasztrotombola, amelyre specifikusan lehet jelentkezni, 1000 Ft-os “sorsjegyek” vásárlásával, mindenki arra vesz jegyet, amely nyeremény a legjobban érdekli.

Az idei támogatottaink Hajdú-Bihar megyei mélyszegénységben élő, gyakran halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, akiknél napi problémát jelent az éhezés, a nyomor. Együttműködő partnerünk L. Ritók Nóra és az Igazgyöngy Alapítvány lesz, akik több mint tíz éve alapfokú művészetoktatáson keresztül dolgozik ezekkel a gyerekekkel, miközben szükségleteikről is igyekeznek gondoskodni. Az akció keretében befolyt pénzből karácsony előtt és után elsősorban általunk megvásárolt élelmiszercsomagokat juttatunk el a rászoruló gyerekeknek és családjaiknak.

Az akció ma, azaz november 16-án kezdődik, mostantól minden nap egy-egy céges és blogger felajánlást teszünk közzé a honlapon. Ezt követően, december 1-14-ig lehet majd befizetni az adományokat. Mind a támogatottakról mind a pontos lebonyolításról minden információ megtalálható itt.

Mai napon ki is került egy csábító blogger felajánlás, valami az első céges nyeremény, amely nem más, mint egy kétszemélyes ebéd a NOBU Budapest étteremben.

Kérünk mindenkit, hogy terjessze az akció hírét, vegyen részt benne, adakozzon és játsszon.

Sok kicsi honlap
Sok kicsi a Facebook-on

(Visited 91 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

One comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük