Dedikálás

(Visited 59 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

15 hozzászólás

  1. Kedves Zsófia!

    Szeretnék gratulálni a könyvhöz, valamint a bloghoz is! Elsők között rendeltem meg, és minden nap izgatottan vártam a futárt. Végül, amikor a kezembe fogtam a könyvet, elégedetten olvasgattam, és aznap többet le sem tudtam tenni. Az ünnepekre is találtam benne magamnak valót.

    Nekem is az lenne a kérdésem, hogy lesz-e vidéken dedikálás, esetleg Pécs környékén?

    Tisztelettel:
    Cs. B. Nikolett

  2. Kedves Zsófi!

    A múlt heti Figyelő mellékletében olvastam a blogodról, annak indulásáról, s profi bloggá történő alakulásáról.

    Kétszeresen is gratulálok a sikereidhez, egyrészt, mert magam is blogolok, másrészt azért, mert imádok főzni!

  3. Dedikáltatni nem hinném, hogy lesz időm, de tegnap megvettem, és nagyon tetszik, nagyon nagyon gratulálok!
    Kíváncsi voltam, hogy mi lesz a szerkezet, mert valahol arról is írtál. Szuper lett, tényleg.
    Kívánom, hogy legyen benne sok örömed most is, miután már elkészült. Az olvasóknak/felhasználóknak biztos lesz.

  4. Szia Zsófi Krisztián vagyok a Kistücsök étteremből én főztem neked meg a Csabábak találkoztunk az evolucio versenyen is!Lenne egy olyan kérésem hogy nem tudnál nekem egy dedikált könyvet elküldeni vagy félre tenni mert nem tudok elmenni a dedikálásra!Szeretnék egy olyan könyvet!Tudsz abban segíteni hogy hogy tudnék bejutni a dining guide gálára?Köszönöm

  5. Kedves Chili!

    Tegnap este kézhez kaptam a rendelt dedikált példányaimat. Azt kell mondjam, a könyv pont olyan lett, mint a blogod. És ez nagyon jó! Alig várom a folytatást.

    Kellemes ünnepeket!

    R.

  6. Jól láttam, ma este a tv-ben is látható leszel? Jó, hogy a gasztrobloggerekkel így is “találkozhatunk”. Szeretem nagyon, amit csinálsz. Szenteste nálunk a te mangópudingod lesz.

  7. Szia!

    Rendszeres olvasód vagyok:)
    És most azért jöttem ide,hogy megnézzem,hogy Te voltál -e tegnap a tv-ben:-D
    Nem tom miért de valahogy rögtön Rád gondoltam,hogy csak Te lehetsz;)
    Egy ilyen főzőtanfolyamon én is szívesen részt vennék:p
    Gratulálok az eddig elért sikereidhez!
    Csak így tovább!

    Kellemes Ünnepeket!

    Ja! És nagyon jól áll a kék szín;)

    Mónika

  8. erről lemaradtam 🙁 mostanában nem tudtam jönni, és olvasni. és pont ma kaptam meg a könyved ajándékba ! így majd figyelek, hogy hová menjek dedikáltatni !

    bár még csak átlapozni volt időm, de had gratuláljak a könyvhöz ! nagyon klassz. és, hogy a manti is benne van, juhéééé. én autentikus környezetben szoktam török nőkkel készíteni, de itthon a magyar barátnőkkel is tartottunk már manti partit.

  9. Kedves Zsófi!

    Sok-sok célozgatás után megkaptam a könyved karácsonyra… és fantasztikus, ahogy sejtettem. Gratulálok hozzá!
    Lesz még dedikálás Budapesten?

    Üdv,
    Móni

  10. Kedves Ch&V!

    Én karácsonyra megkaptam a fantasztikus könyvedet, és lenne egy kérdésem a konfitált csirkecombbal kapcsolatban (154. old.). Sehol nem kapok kacsazsírt, csak libazsírt. A recept azzal is működik? (Én vega vagyok, így nem igazán tudom a különbséget, a recepttel a családomat akarom elkápráztatni.)Gondolom a vásárcsarnokban kacsazsír is beszerezhető, de mi nagyon messze lakunk onnan, és én gyesen vagyok, nem tudok oda eljutni. Válaszodat előre is köszönöm: Barbus

  11. Fantasztikus a könyv. Mivel technikai okokból külföldre nem szállítanak, ezért “ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez” alapon kocsiba szálltam és irány Magyarország, mondtam, nekem kell ez a könyv.:D A financier isteni!!!! És a szardínia is avokádóval, lilahagymával. 😀
    Gratulálok!! Több, mint egy szakácskönyv. Annál a résznél, mikor az életre szóló barátságokról írsz, hogy minden évben május elsején találkoztok, és a hátizsákos turistaszállós találkák mára egy hetes üdüléssé nőtték ki magukat, a könnyeim is kicsordultak. Szép!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük