
Így a rendezvény nagyjából sima borfesztivál, annak viszont nagyon hangulatos. Ma legalábbis estére jó nagy tömeg kerekedett. A rendezvényen a gasztronómiát (legalábbis a csúcsot) gyakorlatilag az Aréna Catering képviseki, aki egyrészt saját minőségében kínál (feltétlenül ajánlom megkóstolásra a cukkini „papardellét” borjúfasírttal, másrészt felkarolt három séfet, akinek helyet biztosít a saját standján. Pénteken Litauszki Zsolt volt kint, ma a Segal Viktor felügyeletével nemrég megnyitott Stand Bisztró (sous-vide tarja, édesköménysaláta), holnap pedig a Kistücsök báránypájsliját lehet majd kóstolni.
Rajtuk kívül mindenképpen érdemes meglátogatni Sándor Tamás standját, aki a Bükki Sajtmanufaktúra tulajdonosa és sajtmestere. Itt lehet pl. sajtválogatást kérni, vagy csak darabonként kóstolni a sajtokat. Különösen finomnak találtam a vörösborban érlelt hegyvidéki tehénsajtot, amihez mindenképpen kérni kell a céklalekvárból!
(Visited 94 times, 1 visits today)