Czifray verseny: beosztás főzésre

Időpont: 2009. január 18.
Helyszín: Aréna Catering konyhája (a Stadion Hotel mögött)
Hivatásosok:
9 óra Csordás Krisztián, Galgóci Gábor, Gombor Norbert, Jászai Tibor, Kis Sándor
12 óra Ugray Krisztián, Baranczó Attila, Kovács Gábor, Lipher Tamás, Heiszler Olivér
16 óra Horváth Szilveszter, Moórné Somogyi Veronika, Rethling György, Ruprecht László, Lendvai Zoltán
TALÁLKOZÓ: FÉLÓRÁVAL A MINDENKORI KEZDÉS ELŐTT (tehát f9, f12, f4) AZ ARÉNA SZÁLLÓ ELŐTT, A NÉPSTADION METRÓMEGÁLLÓ “STADIONOK” KIJÁRATÁTÓL JOBBRA.
Amatőrök:
AZ AMATŐRÖK között örömtelien sok volt a jó teljesítmény, nehéz volt a választás. Minden pályázó munkájáról kiteszünk hamarosan egy rövid értékelést.
Akinek az alábbi meghívottak közül ideje engedi, egész nap jelen lehet megfigyelőként. A könnyebbség kedvéért az amatőröktől a két feladat közül csak az egyik fogás elkészítését kérjük, a következőek szerint:
Kurucz Attila: libatepertős felfújt
Orbán Ferenc: Birkabelsőség habart tojással
Vrábel Krisztina: csicsókafelfújt
Kéri Gáspár: vargányafelfújt
Szilasi Róbert: Habart tojás fokhagymás pirítóssal
Mautner Zsófia, az amatőrzsűri elnöke személyesen megbeszéli mind az öt versenyzővel a pontos időpontot.
Amit hozni kérünk:·
-Munkaruházat (köpeny, vagy kötény), gumitalpú cipő ·
-Kés ·
-Konyharuha ·
-A fogás elkészítéséhez szükséges eszközök (a helyszínen rendelkezésre állnak eszközök, azonban úgy gondoljuk, hogy könnyebb és célszerűbb, ha saját edényeikkel, felszereléseikkel dolgozhatnak) ·
-A fogás elkészítéséhez szükséges összes alapanyag. (A konyhán alapélelmiszerek (liszt, cukor, só, stb.) rendelkezésre állnak, azonban javasoljuk, hogy ezeket is hozza mindenki magával kimérve). Alaplevet, vagy hosszadalmas, előzetes előkészítést igénylő hozzávalókat (pl. sült paprika) lehet hozni. A fogást 2-4 személyre kell elkészíteni (tetszés szerint). ·
-A tálaláshoz a konyhán standard fehér tányérok rendelkezésre állnak, ha valaki azonban egyedi elképzelés szerint szeretne tálalni, javasoljuk, hogy hozza magával a szükséges tálalóedényeket. Folyamatosan rendelkezésre áll majd egy állandó, a helyszíni konyhát jól ismerő segítő, aki segít eligazodni a terepen, és szükség szerint közreműködik a fogás előkészítésében és kivitelezésben.
Kapcsolat hivatásosoknak: info@buvosszakacs.hu vagy 06-70-370 7493
Kapcsolat amatőröknek: chiliesvanilia@gmail.com vagy 06-30-558-6860
(Visited 86 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük