Elindult a Bűvös Szakács!!!

Másokhoz csatlakozva, én is szeretném világgá kürtölni, hogy ma végre elindult a Bűvös Szakács, Molnár B. Tamás és Bittera Dóra gasztronómiai honlapja. A szerzőpáros tagjai kétségkívül ma Magyarország legszínvonalasabb és leghitelesebb csúcsgasztronómusai, szakírói. A blog még alakulóban, de már rengeteg cikk fent van, nekem a kedvenceim pl. ez és ez, ha pedig az ember Michelin-csillagos éttermek világával szeretne ismerkedni, akkor haladéktalanul ott a helye –magyar nyelven senki más tollából nem találni ilyen precíz elemzéseket, legyen szó akár a The Fat Duck-ról, akár mondjuk a L’Ambroisie-ról.

A szerzőpáros által kezdeményezett és sokak által támogatott Kulináris Charta a XXI. századi, modern, minőségi magyar konyha, ill. megújult étkezési kultúra megteremtését tűzi ki céljául, aki még esetleg nem olvasta, ne mulassza el.

Figyelem: ha az ember elkezdi olvasni őket, könnyen ott ragad, please take your time…

(Visited 197 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

5 hozzászólás

  1. Köszi, Chili, szuper a Bűvös Szakács. Elkezdtem olvasni őket, aztán ottragadtam… Estére meg kinyomtattam pár cikket a biztonság kedvéért az oldalról. 🙂

  2. Hááát, én megnéztem ezt a Bűvös Szakácsot, az egy dolog, hogy tényleg kissé áttekinthtetetlen, szétfolyós, de még ráadásul irtóra sznob is.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük