Filmajánló

Ma 20.30-kor az M2-n, Bella Martha – főzős alapdarab!.
Nem kifejezetten intellektuális kihívás, de nagyon kellemes kis vasárnap esti dolog. Helyenként talán picit csöpög, de nem vészes (női álláspont). Tele szuper főzős jelenetekkel, isteni főzene, remek színészek. Echte olasz, Sergio Castellito játsza az olasz séfet, érte odavagyunk. Egyébként a filmnek akkora sikere volt az Egyesült Államokban is, hogy természetesen már készül az amerikai remake, Catherine Zeta-Jones főszereplésével. A férfifőszerepet Aaron Eckhardt játsza (én nemtom, ki az), akit eleve utálni fogunk, mert nem Sergio Castellito.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

12 hozzászólás

  1. Csatlakozom az elottem szolohoz, azaz Zsofihoz, a Bella Martha szerintem is rendkivul kellemes kis ettermes-fozos-konyhas film, kulonos tekintettel az emlitett olasz uriemberre. Forro udvozlettel, Eszter

  2. Sergio Castellito, igen! Igen, odavagyunk. Na nem a szépségéért… de valamit tud, az biztos.Szerintem a film nem is annyira csöpög. Ahol éppen csöpögne, ott Mario (S.C.) gyorsan helyrebillneti valami cinikus vagy irónikus beszólással.És még a férjemnek is tetszett. Na az egész filmet nem látta, de azt a jelenetet, mikor Mario rendesen elkésik, és halálnyugalommal megkérdezi, hogy “Lemaradtam valamiről?”, szokta emlegetni.Kár, hogy tegnap este nem láttuk. Mentségünkre szóljon, hogy éppen étteremben voltunk.

  3. Hi Zsófi, sorry to crash into your Hungarian discussion here:) I saw the movie in the cinema few years ago, and really loved it. It’s such a sad, sweet, charming story, isn’t it. I bought a DVD, and have watched it every few months. Did you like it?

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük