Költözés előtt I.

Mit csinál az ember, ha háromévnyi Életet kell bedobozolnia három nap alatt? Retek carpaccio-t. Azt hiszem, holnap zöldborsó-carpaccio lesz a hangulatnak megfelelő. De legalábbis mindenképpen valami olyan, nagyon értelmetlen, mély koncentrációt igénylő feladat, ami teljes mértékben eltereli a figyelmet az egyre inkább eluralkodó pánikhangulaton…
Lenne még ám sok jó ötletem, sajnos nem voltak itthon például megfelelő hozzávalók, hogy elkezdjek curry pasztát gyártani házilag, de esetleg a vietnámi tavaszi tekercs gyártása is szóba jöhetne. Vagy nudli.
Mindenesetre a steak isteni volt, rájöttem, hogy úgy lehet olyan szép kerek éttermi formájúra gyártani, ha fóliában vágódeszkán görgetem és hűtőben hagyom ilyenre dermedni. 4 percesen szeretem.
A retekre egyébként olívaolajat csöpögtettem, maradék gorgonzolát morzsoltam, meg került még egy marék rukkola. Őszintén szólva fenséges ebéd volt. Egyébként csak a szomszéd házig költözöm.
(Visited 189 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

3 hozzászólás

  1. Oh, a szomszéd ház nem jelent semmit :). Nekünk négy nap volt pár utcával odébb, az egy hetes internethiányról nem is szólva :). Az ember sose hiszi el, hogy annyi cucca van, amennyi. Mikorpedig még több :).

  2. nem a bedobozolás a legrosszabb…majd csak figyeld a kidobozolást.remélem,ezzel megnyugtattalak:)üdv.Kata (egy gyakorlott költöző)

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük