Szeretnék gratulálni a könyvhöz, valamint a bloghoz is! Elsők között rendeltem meg, és minden nap izgatottan vártam a futárt. Végül, amikor a kezembe fogtam a könyvet, elégedetten olvasgattam, és aznap többet le sem tudtam tenni. Az ünnepekre is találtam benne magamnak valót.
Nekem is az lenne a kérdésem, hogy lesz-e vidéken dedikálás, esetleg Pécs környékén?
Dedikáltatni nem hinném, hogy lesz időm, de tegnap megvettem, és nagyon tetszik, nagyon nagyon gratulálok! Kíváncsi voltam, hogy mi lesz a szerkezet, mert valahol arról is írtál. Szuper lett, tényleg. Kívánom, hogy legyen benne sok örömed most is, miután már elkészült. Az olvasóknak/felhasználóknak biztos lesz.
Szia Zsófi Krisztián vagyok a Kistücsök étteremből én főztem neked meg a Csabábak találkoztunk az evolucio versenyen is!Lenne egy olyan kérésem hogy nem tudnál nekem egy dedikált könyvet elküldeni vagy félre tenni mert nem tudok elmenni a dedikálásra!Szeretnék egy olyan könyvet!Tudsz abban segíteni hogy hogy tudnék bejutni a dining guide gálára?Köszönöm
Tegnap este kézhez kaptam a rendelt dedikált példányaimat. Azt kell mondjam, a könyv pont olyan lett, mint a blogod. És ez nagyon jó! Alig várom a folytatást.
Jól láttam, ma este a tv-ben is látható leszel? Jó, hogy a gasztrobloggerekkel így is „találkozhatunk”. Szeretem nagyon, amit csinálsz. Szenteste nálunk a te mangópudingod lesz.
Rendszeres olvasód vagyok:) És most azért jöttem ide,hogy megnézzem,hogy Te voltál -e tegnap a tv-ben:-D Nem tom miért de valahogy rögtön Rád gondoltam,hogy csak Te lehetsz;) Egy ilyen főzőtanfolyamon én is szívesen részt vennék:p Gratulálok az eddig elért sikereidhez! Csak így tovább!
erről lemaradtam 🙁 mostanában nem tudtam jönni, és olvasni. és pont ma kaptam meg a könyved ajándékba ! így majd figyelek, hogy hová menjek dedikáltatni !
bár még csak átlapozni volt időm, de had gratuláljak a könyvhöz ! nagyon klassz. és, hogy a manti is benne van, juhéééé. én autentikus környezetben szoktam török nőkkel készíteni, de itthon a magyar barátnőkkel is tartottunk már manti partit.
Én karácsonyra megkaptam a fantasztikus könyvedet, és lenne egy kérdésem a konfitált csirkecombbal kapcsolatban (154. old.). Sehol nem kapok kacsazsírt, csak libazsírt. A recept azzal is működik? (Én vega vagyok, így nem igazán tudom a különbséget, a recepttel a családomat akarom elkápráztatni.)Gondolom a vásárcsarnokban kacsazsír is beszerezhető, de mi nagyon messze lakunk onnan, és én gyesen vagyok, nem tudok oda eljutni. Válaszodat előre is köszönöm: Barbus
Fantasztikus a könyv. Mivel technikai okokból külföldre nem szállítanak, ezért „ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez” alapon kocsiba szálltam és irány Magyarország, mondtam, nekem kell ez a könyv.:D A financier isteni!!!! És a szardínia is avokádóval, lilahagymával. 😀 Gratulálok!! Több, mint egy szakácskönyv. Annál a résznél, mikor az életre szóló barátságokról írsz, hogy minden évben május elsején találkoztok, és a hátizsákos turistaszállós találkák mára egy hetes üdüléssé nőtték ki magukat, a könnyeim is kicsordultak. Szép!
Vidéken, mondjuk Szegeden nem lesz dedikálás? Olyan jó lenne:)
Kedves Zsófia!
Szeretnék gratulálni a könyvhöz, valamint a bloghoz is! Elsők között rendeltem meg, és minden nap izgatottan vártam a futárt. Végül, amikor a kezembe fogtam a könyvet, elégedetten olvasgattam, és aznap többet le sem tudtam tenni. Az ünnepekre is találtam benne magamnak valót.
Nekem is az lenne a kérdésem, hogy lesz-e vidéken dedikálás, esetleg Pécs környékén?
Tisztelettel:
Cs. B. Nikolett
Kedves Zsófi!
A múlt heti Figyelő mellékletében olvastam a blogodról, annak indulásáról, s profi bloggá történő alakulásáról.
Kétszeresen is gratulálok a sikereidhez, egyrészt, mert magam is blogolok, másrészt azért, mert imádok főzni!
És Miskolcon lesz dedikálás?
Dedikáltatni nem hinném, hogy lesz időm, de tegnap megvettem, és nagyon tetszik, nagyon nagyon gratulálok!
Kíváncsi voltam, hogy mi lesz a szerkezet, mert valahol arról is írtál. Szuper lett, tényleg.
Kívánom, hogy legyen benne sok örömed most is, miután már elkészült. Az olvasóknak/felhasználóknak biztos lesz.
Szia Zsófi Krisztián vagyok a Kistücsök étteremből én főztem neked meg a Csabábak találkoztunk az evolucio versenyen is!Lenne egy olyan kérésem hogy nem tudnál nekem egy dedikált könyvet elküldeni vagy félre tenni mert nem tudok elmenni a dedikálásra!Szeretnék egy olyan könyvet!Tudsz abban segíteni hogy hogy tudnék bejutni a dining guide gálára?Köszönöm
Kedves Chili!
Tegnap este kézhez kaptam a rendelt dedikált példányaimat. Azt kell mondjam, a könyv pont olyan lett, mint a blogod. És ez nagyon jó! Alig várom a folytatást.
Kellemes ünnepeket!
R.
Jól láttam, ma este a tv-ben is látható leszel? Jó, hogy a gasztrobloggerekkel így is „találkozhatunk”. Szeretem nagyon, amit csinálsz. Szenteste nálunk a te mangópudingod lesz.
Szuper voltál a tv-ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Rendszeres olvasód vagyok:)
És most azért jöttem ide,hogy megnézzem,hogy Te voltál -e tegnap a tv-ben:-D
Nem tom miért de valahogy rögtön Rád gondoltam,hogy csak Te lehetsz;)
Egy ilyen főzőtanfolyamon én is szívesen részt vennék:p
Gratulálok az eddig elért sikereidhez!
Csak így tovább!
Kellemes Ünnepeket!
Ja! És nagyon jól áll a kék szín;)
Mónika
erről lemaradtam 🙁 mostanában nem tudtam jönni, és olvasni. és pont ma kaptam meg a könyved ajándékba ! így majd figyelek, hogy hová menjek dedikáltatni !
bár még csak átlapozni volt időm, de had gratuláljak a könyvhöz ! nagyon klassz. és, hogy a manti is benne van, juhéééé. én autentikus környezetben szoktam török nőkkel készíteni, de itthon a magyar barátnőkkel is tartottunk már manti partit.
Kedves Zsófi!
Sok-sok célozgatás után megkaptam a könyved karácsonyra… és fantasztikus, ahogy sejtettem. Gratulálok hozzá!
Lesz még dedikálás Budapesten?
Üdv,
Móni
Kedves Ch&V!
Én karácsonyra megkaptam a fantasztikus könyvedet, és lenne egy kérdésem a konfitált csirkecombbal kapcsolatban (154. old.). Sehol nem kapok kacsazsírt, csak libazsírt. A recept azzal is működik? (Én vega vagyok, így nem igazán tudom a különbséget, a recepttel a családomat akarom elkápráztatni.)Gondolom a vásárcsarnokban kacsazsír is beszerezhető, de mi nagyon messze lakunk onnan, és én gyesen vagyok, nem tudok oda eljutni. Válaszodat előre is köszönöm: Barbus
Hogyan lehetek blogger?
Fantasztikus a könyv. Mivel technikai okokból külföldre nem szállítanak, ezért „ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez” alapon kocsiba szálltam és irány Magyarország, mondtam, nekem kell ez a könyv.:D A financier isteni!!!! És a szardínia is avokádóval, lilahagymával. 😀
Gratulálok!! Több, mint egy szakácskönyv. Annál a résznél, mikor az életre szóló barátságokról írsz, hogy minden évben május elsején találkoztok, és a hátizsákos turistaszállós találkák mára egy hetes üdüléssé nőtték ki magukat, a könnyeim is kicsordultak. Szép!