avagy Segal vacsora a Villa Bagatelle-ben, a Disznókő szőlőbirtok aszúira hangolva.
Segal Viktor séf ezúttal a Disznókő szőlőbirtok csodálatos aszúi mellé álmodott meg egy ünnepi menüt, melynek bármelyik fogása önmagában is megállja a helyét a karácsonyi asztalon. A világ minden tájáról származó fűszerek tökéletes párosítása a tokaji borok mellé rendkívüli kulináris élményt ígér.
A Disznókő modern stílusú, nemes borait, melyekben egyensúlyt alkot a gyümölcs tisztasága, a tokaji szőlőfajtákra jellemző frissesség és a botritisz által megteremtett összehasonlíthatatlan aromagazdagság, Mészáros László birtokigazgató fogja bemutatni.
Az est borai:
Disznókő késői szüret furmint 2009 •
Disznókő tokaji 5 puttonyos Aszú 2007 •
Disznókő tokaji 5 puttonyos Aszú 2001 •
Disznókő tokaji 5 puttonyos Aszú 2002 •
Disznókő tokaji 5 puttonyos Aszú 1993 •
Disznókő tokaji 6 puttonyos Aszú „kapi” 2005 •
Disznókő tokaji 6 puttonyos Aszú 2000
Időpont:
2011. dec. 1. csütörtök 20.00 óra
Helyszín:
Villa Bagatelle, 1126 Budapest, Németvölgyi út 17.
Jelentkezés:
+06 1 213-4190
contact@villa-bagatelle.com
RészvételI díj:
24.950.- Ft/fő
Az est háziasszonyaként az egyes fogásokban megjelenő különleges fűszereket, gyümölcsöket, és zöldségeket fogom bemutatni.
A menüt meg lehet tudni? Akár a rendezvény után is érdekelne, sajnos biztosan nem leszek ott, de ez a borsor igen meredek, nagy bravúr lesz közé jót főzni.
Sok sikert hozzá!
Pomme-Pomme
Hmmm…de szerettem volna ott lenni, de mit lehet tenni, ha nem megy?! Reménykedni egy másik időpontban. 🙁 Pedig már Viktor is megküldte mail-ben. Majd azért lélekben ott leszek veletek!
Nem árt a karácsonyi menü mellé gondosan kiválasztani a megfelelő bort. Ez az oldal sokat segíthet http://minu.me/-vinopedia