5 fogás, 7 bor, 9 fűszer

avagy Segal vacsora a Villa Bagatelle-ben, a Disznókő szőlőbirtok aszúira hangolva.

Segal Viktor séf ezúttal a Disznókő szőlőbirtok csodálatos aszúi mellé álmodott meg egy ünnepi menüt, melynek bármelyik fogása önmagában is megállja a helyét a karácsonyi asztalon. A világ minden tájáról származó fűszerek tökéletes párosítása a tokaji borok mellé rendkívüli kulináris élményt ígér.

A Disznókő modern stílusú, nemes borait, melyekben egyensúlyt alkot a gyümölcs tisztasága, a tokaji szőlőfajtákra jellemző frissesség és a botritisz által megteremtett összehasonlíthatatlan aromagazdagság, Mészáros László birtokigazgató fogja bemutatni.

Az est borai:

Disznókő késői szüret furmint 2009 •

Disznókő tokaji 5 puttonyos Aszú 2007 •

Disznókő tokaji 5 puttonyos Aszú 2001 •

Disznókő tokaji 5 puttonyos Aszú 2002 •

Disznókő tokaji 5 puttonyos Aszú 1993 •

Disznókő tokaji 6 puttonyos Aszú „kapi” 2005 •

Disznókő tokaji 6 puttonyos Aszú 2000


Időpont:

2011. dec. 1. csütörtök 20.00 óra

Helyszín:

Villa Bagatelle, 1126 Budapest, Németvölgyi út 17.

Jelentkezés:

+06 1 213-4190

contact@villa-bagatelle.com

RészvételI díj:

24.950.- Ft/fő


Az est háziasszonyaként az egyes fogásokban megjelenő különleges fűszereket, gyümölcsöket, és zöldségeket fogom bemutatni.

(Visited 99 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

3 hozzászólás

  1. A menüt meg lehet tudni? Akár a rendezvény után is érdekelne, sajnos biztosan nem leszek ott, de ez a borsor igen meredek, nagy bravúr lesz közé jót főzni.

    Sok sikert hozzá!

    Pomme-Pomme

Hozzászólás a(z) Rozmaring&Csokoládé bejegyzéshez Kilépés a válaszból

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük