Tiszta siker II: Giuseppe Scaricamazza, a BUONO – Olívaolaj- és tésztaszaküzlet alapítója

Tiszta siker. Új minisorozatomban öt olyan gasztronómiai személyiség titkát próbálom megfejteni, akik vállalkozásukat kicsiben, önálló erőből kezdték, majd időt és munkát nem sajnálva vitték azt sikerre. Divat a gasztronómia, sokan szeretnének ezen a területen érvényesülni. Évente új helyek tucatjai nyílnak, új weboldalak születnek, új séfek jelennek meg, mégis kevés az olyan, aki hosszútávon tud hiteles, minőségi és üzletileg is sikeres maradni. Vajon min múlik?

Interjúalanyaimban sok a közös: nem elvették, vagy törtetően elfoglalták maguknak, amit akartak, hanem tiszta tekintettel, jövőképpel, szívvel, ésszel, és embertelen mennyiségű munkával megteremtették maguknak a sikert. Jó rájuk nézni, helyükön vannak, azzal foglalkoznak, ami boldoggá teszi őket, ez pedig példaértékű és inspiráló.

A második interjúalanyom:
Giuseppe Scaricamazza, a BUONO – Olívaolaj- és tésztaszaküzlet alapítója, az ország kedvenc olajszakértője, mindannyiunk imádott „olajdílere”. Vele régóta vagyok barátságban, de így is rengeteg érdekes és új dolgot mesélt a saját kisvállalkozása kihívásairól, buktatóiról és szépségeiről:

A fenti, rövidebb videó mellett szeretném idehozni nektek a teljes beszélgetést is, ami hosszabb, de annál érdekesebb és tanulságosabb. Ez meghallgatható az alábbi linken:

https://soundcloud.com/user-53126591/tiszta-siker-giuseppe

Nagyon köszönöm a támogatást együttműködő partneremnek, a Mastercard-nak.

 

(Visited 1 916 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

One comment

  1. A 12 szakácskönyv keresése közben estem be hozzá, engem is ez a személyes hangvétel ragadott meg, ahogy beszélt velem, egyszerű érdeklődővel, akinek fogalma sincs, micsoda kincsesbányába csöppent. Meglepett, hogy annyi időt szánt rám, hosszasan beszélt az olajakról, megkóstoltatta őket, és végül egy saját márkás olajával távoztam, ami azóta is tart, és imádom! Pedig első kóstolásra szinte csípősnek éreztem. Nagyon jól éreztem magam nála, ha Pesten járok, mindenképp felkeresem még!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük