Tiszta siker I: Susánszky Ádám, a Zing alapítója

 

Tiszta siker. Új minisorozatomban öt olyan gasztronómiai személyiség titkát próbálom megfejteni, akik vállalkozásukat kicsiben, önálló erőből kezdték, majd időt és munkát nem sajnálva vitték azt sikerre. Divat a gasztronómia, sokan szeretnének ezen a területen érvényesülni. Évente új helyek tucatjai nyílnak, új weboldalak születnek, új séfek jelennek meg, mégis kevés az olyan, aki hosszútávon tud hiteles, minőségi és üzletileg is sikeres maradni.  Vajon min múlik?

Interjúalanyaimban sok a közös: nem elvették, vagy törtetően elfoglalták maguknak, amit akartak, hanem tiszta tekintettel, jövőképpel, szívvel, ésszel, és embertelen mennyiségű munkával megteremtették maguknak a sikert. Jó rájuk nézni, helyükön vannak, azzal foglalkoznak, ami boldoggá teszi őket, ez pedig példaértékű és inspiráló.

Az első arc: Susánszky Ádám, a Zing burger alapítója és társtulajdonosa, aki egy burger food truck-kal indult, mára pedig számos új éttermet nyitott és 150 főt foglalkoztat.

A fenti, rövidebb videó mellett szeretném idehozni nektek a teljes beszélgetést is, ami hosszabb, de annál érdekesebb és tanulságosabb. Ez meghallgatható az alábbi linken:
https://soundcloud.com/user-53126591/tiszta-siker-zing

Nagyon köszönöm a támogatást együttműködő partneremnek, a Mastercard-nak.

Köszönet a Babel étteremnek a beszélgetés helyszínéért.

 

(Visited 4 418 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük