Megfőzhetlek? – Hadd nevezzek el rólad egy ételt!

 

Egy nagyszerű közösségi adománygyűjtéshez szeretném kérni a támogatásotokat.
Az adományt az Igazgyöngy Alapítvány projektjéhez gyűjtjük: Toldon, abban a pici zsákfaluban, ahol ők működnek, nemrég vásároltak egy parasztházat, ezt szeretnék felújítani, és felszerelni, hogy közösségi fejlesztésre, játékra alkalmas tér -egy igazi gyerekparadicsom lehessen belőle, ahol a mélyszegénységben élő gyerekek hasznosan tölthetik majd el az időt.
A jótettért és az adományért cserébe a szerencsés nyertes számára egy róla elnevezett, személyre szabott fogást fogok kreálni, és megfőzni – sőt, együtt fogjuk megfőzni decemberben!
Mit kell tenni?
Az adjukössze.hu oldalán, a Megfőzhetlek? kampányvideó fölött a “BESZÁLLOK” gombra kell kattintani, majd itt rögtön az ADOMÁNYOZOK” gombbal, bankkártyával lehet adományozni. Az egész három percet vesz igénybe. A legkisebb összeg, akár 1000Ft is óriási segítség!
Mind a befolyó össze, és az adományok állása, mind a projekt megvalósulása átlátható módon történik. Mindez szépen követhető a honlapon.
Tehát:
http://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Megfozhetlek,
vagy közvetlenül, adományozás: ADOMÁNYOZÁS
 
 
 Nagyon szépen köszönöm, az Igazgyöngy Alapítvány nevében is!
További háttérinformációk ehhez a nagyszerű adománygyűjtéshez:

A kedvezményezett:
Az Igazgyöngy Alapítvány mélyszegénységben élők esélyteremtésével foglalkozik, a berettyóújfalui járásban, ami a leghátrányosabb helyzetű térségek egyike. Így mutatják be tevékenységüket: „Modellfejlesztésünk helyszíne Told, ahol tanodát is működtetünk, egyelőre egy többfunkciós épület egyik szobájában. Itt, ebben a kis zsákfaluban semmi olyan közösségi fejlesztésre, játékra alkalmas tér nincs a gyerekeknek, ahol hasznosan tölthetik el az időt. Az alapítvány nemrég vett meg egy régi parasztházat Toldon, ahol tanodának és önkéntes szálláshelynek is kialakítható szobák vannak, az udvaron pedig kis játszóteret szeretnénk berendezni. Ennek a felújítására gyűjtenénk az akció keretében. Sok dologra van szükségünk… a hátsó fal és a pince megerősítésére, a villanyhálózat felújítására, a víz bevezetésére, vizesblokk készítésére, burkolásra, festésre, fűtésre, berendezésre, internetre… hogy igazi gyermekparadicsomot varázsoljunk ott, ahol eddig semmi hasonlóra nem volt lehetőség. A tanodában a szakmai munkát állandó önkéntes csoport szervezi, és helyi felnőtt segítők is vannak. A gyerekek részvétele önkéntes, a létszám folyamatosan növekszik, a fejlesztő tevékenységek hatása pedig egyre inkább érzékelhető pozitív változásokat hoz, a tanulmányi eredménytől a kommunikációig.”
A kampány kezdeményezője, és keretét adja:
Az adjukössze.hu az egyetlen, kifejezetten civil kezdeményezéseket segítő online közösségi adománygyűjtő (crowdfunding) portál, ahol a projektek önálló felületeken hirdetik, mi a céljuk és mekkora támogatás szükséges a megvalósításukhoz. Pontosan nyomon követhető az is, hogy eddig hányan és milyen összeggel támogatták őket.  Az oldalon civil szervezetek és nonprofit vállalkozások gyűjthetnek társadalmilag hasznos, konkrét projektre – átlátható és megbízható formában:
Az adjukossze.hu portálon az adományozó biztos lehet benne, hogy valós, működő szervezetek kezdeményezését támogatja, mivel ezek válogatást és konzultációt követően kerülnek fel az oldalra. Csak egy bankkártya szükséges a biztonságos adományozáshoz – ráadásul az adományozó könnyen meggyőződhet a megvalósulásról is, hiszen a projekt befejezése után elolvashatja a szervezet beszámolóját a kezdeményezés adatlapján. 
 2015. október 13-án indult az Adjukössze kampány: aki segít az adjukössze.hu oldalon egy-egy civil projektnek, társadalmi ügynek az adományaival, az a projektek mellé állt ismert emberekkel nyerhet egy feledhetetlen közös élményt!

(Visited 69 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük