Tízezres koccintás a DiVino-ban

 

 

 

 

Megtörtént a sorsolás a szerdai tízezres koccintásra, nagyon sok szeretettel várom a nyerteseket április 4-én, szerdán 16.00-18.00 óra között a DiVino Borbárban (Szent István tér 3., a Bazilikával szemben) egy szelet Lengyel Józsi féle tortára és egy pohár Gere Fricire!
Kérlek, küldjetek nekem egy megerősítő e-mailt a chiliesvanilia(kukac)gmail.com címre, hogy tényleg tudtok jönni (hogy ha esetleg mégsem, akkor másnak tudjak lehetőséget adni), válaszként kaptok majd egy titkos jelszót is, amiért cserébe jár majd a tortaJ És –bármilyen káosz lesz is- kérlek, gyertek oda hozzám, hogy tudjunk koccintani, és végre én is lássam az arcokat, akiket elképzelek, amikor írok. A többiektől, akiknek most nem kedvezett a szerencse, bocsánat, remélem, lesz még rá másik alkalom. (Illetve természetesen bárki jöhet, csak nem tudok sajnos mindenkit megvendégelni).
Vendégek:
Kriszta (Orchidea)
Kitzinger Adrienn+1
Gyurcsa Nóri+1
Marton Andrea Diána+1
Nagy Zita+1
Torgyik Éva+Tóth Botond
Fáskerti Zita+1
Petra&Gyuri 7879
Urbán Ancsa+1
Roskó Kata+1
Citylife
Egerváriné Maya +1,5J
JellyGirl
Emese&Zsuzsi1019
Szabó Princz Orsolya +1
Tóth Zsófia+1
LeBigMac Zsuzsi+1
Transzmoha+1
Fésü Giza+1
Bianka+1
Tusnádi Niki
NyZsuzsee Zsuzsi
Bartosik Ewa+1
K.Kata+1
P.Panna Júlia
D.Sophie+1
A holnaputáni viszontlátásra!

(Visited 111 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

One comment

  1. kedves zsófi! nagyon szépen köszönjük a meghívást és a vendéglátást. a sütik gyönyörűek és finomak voltak, te pedig szuper kedves és nyitott. tényleg jól éreztük magunkat. hamarosan 20.000! :)))

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük