Milyen fagyigépet vegyünk?

Rengeteg kérdés jött e-mailen fagylaltgép vásárlással kapcsolatban, ezért előtúrtam ezt a jó régi (2007-es!) írást, amelyben anno összefoglaltam, hogy mit érdemes átgondolni a gép vásárlása előtt.

 

 

 

 

Egyébként, az én gépem most hat éves, és úgy látom, hogy idén kell lecserélnem. Igazából, ha most lenne rá büdzsém, és helyem, akkor olyan motorosat vennék, aminek a tartályát nem kell mélyhűtőbe tenni. Csak hogy, láncban tudjak gyártani mondjuk vaníliafagyit és feketeribizli sorbet-t.

 

 

(Visited 158 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

6 hozzászólás

  1. Ma kaptam meg egy Hauser IM 140-est. Már a fagyasztóban van, most töröm a fejem mi is legyen az első? Valószínűleg konzervatívan egy vaníliással kezdek.

  2. Zsófi, köszi a fagyigépes ajánlót! Már csak egy kérdésem van. Amikor tejszínt írsz (pl. sós karamella fagyi), használhatok főzőtejszínt, vagy ne cicózzak a 10%-os zsír eltérésen?
    (másik) Zsófi

  3. Köszi, én a Kenwood mixerhez való tartozékot használom, az másfél literes, de gondolkodom még egy literes gép beszerzésén, mert a másfél liter nálunk egy huzatra elfogy. Valóban a saját motors lenne az ideális, de elég húzós ára van. gigi

  4. Ja, és csatlakoznék én is, a főzőtejszínt felejtsétek el. A jó házi tejszínnel főzni is lehet 😀 gigi

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük