Tefal Dining Guide Blogkóstoló

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; font: 12.0px ‘Times New Roman’}

Bár én már néhány hónapja eljöttem a Dining Guide-tól, természetesen örömmel teszem közzé a Budai Gourmet-val egyszerre megrendezésre kerülő program bemutatóját. Június 4-én kerül sor a második Blogkóstolóra, amelyre az összes résztvevő blogger nagyon készül, várunk Benneteket sok szeretettel! (Ha esetleg szeretne valaki Chili&Vanília szakácskönyvet venni, vagy dedikáltatni, azt is megteheti június 4-én, 17-18h között az Alexandra standjánál.)

2011. június 3. és 5. között a Budai Gourmet fesztivállal egy helyen és egy időben rendezik meg a Dining Guide Food Showt. A háromnapos kulináris eseményen kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes programokat kínálnak a nyár első hétvégéjén. A gyerekeket a Kuktatanoda Főzőiskola és játszóház is várja, ahol a konyhaművészet csínját-bínját szakértőktől leshetik el a fiatal tanoncok.

A felnőtteknek a Dining Guide Lounge kávéházi környezetben kínál felejthetetlen élményt a legjobb cukrászdákkal és csokoládé manufaktúrákkal együttműködve. Konyhatechnikai Kiállításnak is helyt ad a Food Show, ahol a legkorszerűbb berendezésekkel és eszközökkel ismerkedhet meg a szakma és a gourmet hobbiszakácsok tábora. Természetesen sok más programmal is várják a fesztiválra érkezőket, főzőbemutatók és kóstolók is színesítik a gasztronómiai eseményt.

A Dining Guide Food Show egyik kiemelt programja a Tefal Dining Guide Blogkóstoló, ahol tíz gasztrobloggerek készíti el receptjeit. A rendezvény keretében a látogatók nemcsak a monitoron keresztül képzelhetik el az ízeket, hanem a valóságban is megkóstolhatják a gaszrobloggerek főztjét.

A 2011-es Tefal Dining Guide Blogkóstoló első alkalommal vesz részt Dolce Vita, Csak a Puffin, Gabojsza és Piszke, illetve már korábbi tapasztalataikat felhasználva érkezik Chili&Vanília, Fűszer és Lélek, Horasz, Lila Füge, Limara, valamint Lorien. A menü (abc sorrendben):

Chili&Vanília: Csípős koreai tésztasaláta pirított mogyoróval

Csak a Puffin: Málnás cheesecake brownie

Dolce Vita: Vadragus és pesto-s tészta

Fűszer és Lélek: Észt sólet tormalevélbe töltött puliszkával

Gabojsza: Erdélyi töltött szőlőlapi (töltike)

Horasz: Ecetes tűztál – különleges vietnami tekercs

Lila Füge: Pavlova variációk

Limara: Buci medvehagymás krémmel és paradicsommal

Lorien: Zöldséges lasagne

Piszke: Csirke tikka masala naan kenyérrel

A blogkóstoló alatt a közismert rádiós műsorvezető, Garami Gábor vezetésével megalakult Garami Funky Staff lép fel. A zenekar a 70-es, 80-as és 90-es évek funky, disco és soul slágereivel szórakoztatja a közönséget. A zenészek pedig nemcsak a fülnek kedveznek az ismert dallamokkal, hanem a szemnek is, hiszen a színpadon csillogó, korabeli disco ruhákban tündökölnek majd.

A Dining Guide Foodshowra már online is zajlik jegyárusítás. Napijegyet 1000 Ft-ért lehet kapni az alábbi linken.

A programokról további információ www.diningguide.hu/foodshow oldalon érhető el.

(Visited 104 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

6 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük