Szerelmes lettem

I am Love. Io sono L’amore

Nyugalom, nem a blog jellege és tartalma változott meg, hanem újabb FOOD&FILM eseményre szeretnélek Benneteket szeretettel invitálni:

a Szerelmes lettem című olasz film magyarországi premierje alkalmából tartunk ezúttal vacsorapartit a Kino Moziban.

„A gazdag milánói család sarja, Edo egy étterem megnyitásáról álmodozik, melyet Antonio barátjával, a megnyerő és tehetséges séffel közösen vinne. Kettejük ígéretes együttműködése és egyben a családi béke akkor bomlik meg, amikor Edo édesanyja (Tilda Swinton) és Antonio szenvedélyes viszonyba bonyolódik…”

A film egy a szerelem erejétől széthulló felsőosztálybeli polgári családot mutat be. Tragikus love story az ezredfordulón, milánói díszletben (filmajánlo.hu)

Időpont: 2010. november 25. csütörtök, este 19.00 óra

Helyszín: Kino mozi

Jegyek: a Kino mozi pénztárában, vagy telefonon a 950-6846-os számon, részletek a mozi honlapján (ár: 2000Ft)

Egy ártatlan szerda reggel néztem meg a filmet, hogy ihletet kapjak a főzéshez, és arról tudok beszámolni, hogy 1. ez a film egyáltalán nem egy ártatlan szerda reggelhez passzol, 2. Tilda Swinton zseni, 3. Feszültség, dráma, könnyek a köbön (kicsit kapkodtam utána a levegőt), 4. Szép főzős jelenetek (és egy bizonyos, amely eléggé adja, hogy mit kell főznöm…A menüt még nem árulom el.) Sok szeretettel várok mindenkit!

I am Love. Io sono L’amore

(Visited 172 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

4 hozzászólás

  1. ó igen, ebben a filmben játszik Pippo Delbono, a mágus is, aki tavaly saját társulatával nálunk is fellépett. lenyűgöző, igazi karizmatikus színész, ahogy Tilda Swinton is, szóval elég erősnek ígérkezik a film.

  2. miért nincs már jegy? :-((
    pedig már úgy rákészültünk.
    több ilyen rendezvényt nem lehetne tartani?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük