sok kicsi

A karácsonyi jótékonysági akciók sorába szeretnénk beállni mi, gasztrobloggerek is, „sok kicsi” névre keresztelt kezdeményezésünkkel, amelynek részletei a progamra létrehozott honlapon olvashatóak.

Dióhéjban: lesz 15 gasztroblogger és 15 szervezet (étterem, főzőiskola, ínyencbolt, stb.), akik különböző felajánlásokat tesznek, ajándékcsomagokat biztosítanak. A felajánlásokat november 16-30. között fokozatosan lehet megismerni, a honlapon minden nap megjelenik egy céges és egy blogos ajándék, november 30-án lesz tehát egy szép hosszú listánk, jobbnál jobb programokkal/csomagokkal. A 30 programra 1000 forint értékű sorsjegyeket lehet venni, mindenki célirányosan arra (azokra), amelyik leginkább felizgatta a fantáziáját. A sorsolásra december 18-án kerül sor. A teljes bevétel a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára megy.

Minden részlet az akció menetéről itt, három felajánlás már kint is van.

A személyes felajánlásom:

Az akció keretében egy dedikált Chili&Vanília szakácskönyvet szeretnék felajánlani (addigra tényleg egészen biztos megjelenik), valamint egy fűszermustrával egybekötött közös főzőestet a konyhámban, ahol akár a könyvből, akár a blogról kiválasztott, (vagy rám bízott) vacsorát készítünk el együtt. A főzésre a konyhámban kerül sor, a meghívás 2 személyre szól, az időpontot természetesen egyeztetjük.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

13 hozzászólás

 1. éljen-éljen!
  köszi neked/tek. így majd adventi időszakban nekem is lesz mire izgulnom. Tetszik nagyon.

 2. Hmm…azt hiszem erre a fűszermustrás főzőestre benevezek,de csak akkor ha vihetem dedikáltatni a szakácskönyved;)

 3. Erre azt hiszem én is benevezek : ) Meglátjuk! Várom már a szakácskönyved. Remélem megkapom Karácsonyra! Férjuramra enyhe nyomást helyeztem az ügy érdekében : )

 4. Ez egy nagyon szép és nemes kezdeményezés! Köszönet előre is mindenkinek, aki részt vesz benne!

 5. Én is benevezek 🙂
  Van egy offtopic kérdésem is, jobb ötlet híján ide teszem fel: jövő hétvégén utazom Brüsszelbe, merre érdemes gasztro ügyben szétnéznem? (Pl. valami Culinaris szerű boltra gondoltam.) Csokoládé ügyben már olvastam a bejegyzéseket, összeállítottam a listámat, a halak és egyéb tengeri herkentyűk engem nem hoznak lázba, minden másra viszont nyitott vagyok. Előre is köszi

 6. Mi lesz azokkal akik külföldröl szeretnenek sorsjegyet venni? Eddigi felajanlasok csak Magyarorszagra szolnak!

 7. Judit,
  rengeteg kicsi bolt van mindenfelé, nem tudom, milyen napon mész, ha szerdán, akkor feltétlenül ajánlom a Chatelain téren lévő piacot, ott a környéken is sok ínyenc bolt van. Ha meg sok időd van, akkor egy bolt kihagyhatatlan: ROB gourmet market. kicsit kiesik, de fantasztikus. Nem messze van tőle a Cook&Book üzlet, aminek élteveszélyes szakácskönyvrészlege van, meg egyébként is klassz.

  külföld: lesznek tárgynyereményre vonatkozó felhívások is, akkor célszerű ezekre jegyet venni. De azt is itthon kell majd szerintem felvenni, a szállítást nem tudjuk megoldani

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük