Gasztronómiai szakírót keresünk!

A www.diningguide.hu oldal számára szeretnék tehetséges, jó tollú írókat felfedezni, akinek lenne kedve alkalomadtán hivatalosan publikálni gasztronómiai tárgyú írásait –vagy saját témafelvetés, vagy irányított megrendelés alapján. Számos felajánlkozás, megkeresés érkezik hozzám, sokan érdeklődnek, hogy hogyan tudnának elindulni a szakmában. Hát most itt az alkalom, ha valaki kedvet, tehetséget érez magában, tegye meg az első lépést!

Tehetséges, jó tollú gasztronómiai szakírót keresünk, akinek lenne kedve alkalomadtán erősíteni a Dining Guide csapatát. Az emberünk gasztronómiában jártas és tájékozott, jól ír, lehet hivatásos, vagy amatőr is. A portál külső, alkalmi szerzőjeként eleinte havonta néhány cikkre, később, helyzettől függően, esetleg többre is megbíznánk. (Ez azt jelenti, hogy megélni/meggazdagodni ebből nemigen fog, ellenben megmutathatja, hogy mit tud, kapcsolatokat köthet a szakmában, és lehetőség szerint más projektekbe/munkákba is bevonjuk)

A feladat: két cikket kérünk, az alábbi formában:

1. Rövid esszé, amelynek témája: A FŐZELÉK. Terjedelem: 2500 karakter. Semmi további megkötés nincs, az írás lehet személyes eszmefuttatás, gasztronómiai történetírás, tartalmazhat receptet is, de nem kötelező.

2. Étteremkritika egy tetszőleges, valós éttermi élményről. Terjedelem: 3000 karakter
A kritika tartalmazzon leírást az étterem hangulatáról, berendezéséről, a kiszolgálásról, valamint részletes értékelést az elfogyasztott ételekről.

Határidő: 2009. november 29.

További részletek a diningguide.hu-n.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

12 hozzászólás

  1. Pl. már megjelent írást (néhány módosítással, amit muszáj megejteni) be lehet küldeni? Mert ha nem, nekem is az a problémám, hogy ritkán jutok el étterembe!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük