2009. április 19-20. (hivatásosok főzése)
Helyszín: az Aréna Catering konyhája (a Stadionnál)
A pályamunkák leadásának végső határideje:
március 31.
A verseny első fordulójának feladatai (négy személyre elkészítve):
1 – a Czifray-féle szakácskönyv 134. oldalán található „Savanyú káposzta kolosvári módon” recept interpretációja;
2 – klasszikus vagy egyéni tésztából készülő sós palacsintakreáció.
A feladatok leírása, háttérgondolatok és pontos részletek a Bűvös Szakácson, néhány gyakorlati részlet még holnap pontosításra kerül.
A feladatok leírása, háttérgondolatok és pontos részletek a Bűvös Szakácson, néhány gyakorlati részlet még holnap pontosításra kerül.
Ez a feladat is nyitott az amatőrök részére, ugyanolyan feltételekkel, mint az előző fordulóban.
Ha valakinek szüksége van esetleg egy kis kedvcsinálóra, nézze meg, micsoda klassz pályázatok érkeztek az előző fordulóban, vagy olvassa el Dolce Vita beszámolóját, aki ott volt a hivatásosok főzésen is. Hajrá, amatőrök!
(Visited 189 times, 1 visits today)