Emlékeztető

Csak egy rövid emlékeztető: ne felejtsétek el, hogy most pénteken, azaz február 2-án kerül megrendezésre az első virtuális gasztroblog rendezvény. A Vigyázz, kész, főzz! első kiadásának témája: kalóriaszegény gourmet desszertek. A linkek alatt megtalálható az összes részlet és tudnivaló a részvételről.

A félreértések elkerülése végett szeretném hangsúlyozni, hogy ez nem verseny, tehát nem lesz rangsor és kihirdetett győztes, sem nyeremény. Játék lesz, amely eredményeképpen csomó klassz receptet és ötletet gyűjtünk össze, és azt hiszem néhány új blogot is megismerünk majd.

Néhány résztvevőtől már megérkezett a link, nagyon várom majd a többieket is! Az íráshoz kapcsolódó linket legkésőbb február 3-án éjfélig küldjétek el a chiliesvanilia@skynet.be e-mail címre. Minden részlet itt.

(Visited 66 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

6 hozzászólás

  1. ne is mondd, halálra izgulom magam miatta 🙂 a múlt hétvégén majdnem sikerült bevásárolni mindent a kinézett recepthez. aztán egy alkatrész hiányzott, de nem akartam módosítani. aztán nem volt időm, és tönkrement az egyik hozzávaló. azóta pedig nem volt időm foglalkozni vele. jáááj.

  2. szeretném javasolni, ha lesz a következő gasztró téma, lehetne uzsonna készítési versenyt indítani. anyukám mindig csomagol nekünk (mert nagyon rendes) de kezd már uncsi lenni a zsömle-szalámi-sajt-paprika kombó. segíthetnétek ötletelni :)))Liloo

  3. az uzsonna ötlete nagyon klassz.én is folyton hordozható ételek receptjeire vágyom,mert szeretek piknikelni és a munkahelyemen sem szeretnék mindig olyat enni,amit én százszor jobban készítek otthon,és még fizetnem is kell érte (gondolok itt a kantinos rántotthusikra,de akár a trendi néven eladott kitudja mi van benne salátákra is).szóval otthon csinál,dobozol,bevisz,eszik,örül.ilyesmi nekem is nagyon tetszene.üdv.Kata

  4. A munkahelyi ebéd kategóriát lehetne nehezíteni annyival, hogy ne kelljen mikrózni, azok kedvéért, akik félnek a káros hatásaitól.

  5. Épp most figyelmeztetett a gyermekem, hogy az a recept, amiben 6 dl tejszín van, minden további hozzávaló ellenére, nem nevezhető kalóriaszegénynek. Jó magas a léc…

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük