Őszi megújulás: új linkek

Ebben a röpke szolgálati közleményben szeretném felhívni a figyelmet, ha szabad, hogy megújultak a linkjeim. Nagyon érett már, hiszen számos oldal van, amelyet rendszeresen látogatok, mégis csak a saját kedvenceim között bújtak el. Íme egy kis bemutató:

A külföldi gasztroblogok listája amint látható, igencsak bővült. Én őket szeretem a legjobban.


Végre eltűnt a „ha tudtok jó magyar nyelvű receptes blogot…” kérés, hiszen a magyar gasztroblogok száma szerencsére egyre szaporodik. A kedvencek között azok szerepelnek, akiknek a konyhájába nap mint nap benézek. A „továbbiak” alatt is számos kiváló blog, hozzájuk rendszertelenebbül, de szintén be-benézek.

Ezennel szeretném megragadni az alkalmat, hogy egy új gasztronómiai témájú blogot(?) is bemutassak: A Chew.hu angolul íródik, magyar kajáról, magyar helyekről, Budapestről, elsősorban a Magyarországon élő külföldiek számára. Tudok még egy-két klassz alakuló blogról is, ahová már bepofátlankodtam, de ők még azt hiszem készülődnek.

A külföldi gasztronómiai oldalak között források, receptgyűjtemények és fórumok szerepelnek.

A gyűjtőblogok alatt olyan kedvenc oldalakat gyűjtöttem össze, amelyeket vagy többen írnak, vagy összefoglaló jellegűek, pl. gasztrohírekből mazsoláznak. A FoodBlogS’cool a gasztroblogolók közössége, mindenféle –főleg technikai és egyéb jellegű – kérdésről lehet itt konzultálni a külföldi kollégákkal.

A média, magazinok, műsorok szekció alatt gasztronómiai rovatok és újságok, amelyekből tájékozódom az aktuális hírekről, témákról, trendekről.

Jó böngészést!

(Visited 99 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

One comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük