SZUPERTITKOS BUDAPESTI GASZTROTÚRÁRA
invitálom, amelyen a pezsgő pesti gasztroszcéna kulisszái mögé szeretném vezetni
A programot januárban, kb. félnaposra tervezem, sor kerülhet majd rá akár hétvégén, akár egy hétköznap délután/este is, a részleteket és a legkényelmesebb időpontot Önnel/Veled szeretném majd egyeztetni, jöhet egy, vagy két személy.
A találkozó a konyhámban fog kezdődni, ahol egy kicsit eszünk, iszunk, fűszerezünk, csevegünk, utána pedig elindulunk, és következnek a meglepetések, amelyekkel készülök.
A sok szép chili csak illusztráció, a program ugyan színes lesz, de nem csípős.
Kedves Zsófia!
a képen látható chilli illusztrációt könnyen valóra válthatjuk, amennyiben jövő évben ellátogatsz kertészetünkbe. az idei évben mohók voltunk és keveset osztottunk szét, de amennyiben a jövő évi termés meghaladja az ideit, szívesen átpasszolunk 1-2 kiló enyhétől-világrekorder közeli halál paprikákig. a további részleteket…akkor:) üdv egy hobbista zöldségező
Kedves Dávid, gyorsan kiegészítettem a posztot, onnan voltak ám a chilik! elképesztően gyönyörűek, én már a látványuktól behalok. alig várom a jövő évi termést:)
Szerintem a fél nap a csevegésre sem lesz elég.:)
Lívia
Ott lesz a nehézség, hogy a konyhádat el kell(ene) hagynia a nyertesnek :)).
az igéret szép szó… és mi be is tartjuk. ráadásul az új év új paprika tipusok kipróbálását is jelenti, plusz egy kis mást, de azt majd akkor, nem csigáználak…:))
Nomen est omen, jól elvagytok, de megértem…
(A chili végül is Dávid)
david: chilikutatás ügyében lehet veled beszélni?
na de ho lehet ezekhez a chilikhez hozzájutni? vagy a magokhoz? hmmm olyan gyönyörűek!
@nyarikonyha: zsibvasar.hu és rákeresel „chili”-re 🙂 van pár ott.