2009. óta összesen kilenc saját szakácskönyvem jelent meg, plusz kettő a Lidl együttműködés keretében Széll Tamással közösen, számos kötetben pedig közreműködtem.
Karácsonyi színező, 15 ünnepi recepttel, 2016
Gasztrocsajok bookazin, 2016
Ebben a magazinban 100 olyan nőt mutattam be az egész világról, akik a gasztronómiában találták meg magukat. Az interjúk egy része itt a blogon is olvasható.
Budapest Bites – Spicy and Sweet Hungarian Home Cooking, 2015
Angol nyelvű szakácskönyvem, amely a magyar konyhát mutatja be. A kiadási jogokat egy taiwani kiadó is megvette, így kínai (mandarin) nyelven is megjelent.
Főzőiskola trilógia: Alapfok, Középfok, Felsőfok, mind DVD melléklettel, 2013-14
Alapfok: teljesen kezdőknek (húsleves, fasírt, galuska, palacsinta, piskóta, stb.)
Középfok: középhaladóknak (nyári ételek, befőzés, grillezés, kenyerek)
Felsőfok: ünnepi ételek (halászlé, liba, krémes, aranygaluska, flódni, bejgli, stb.)
Így Főzünk Mi, multikulti szakácskönyv, 2012
Az egyik legkedvesebb projektem. A Menedék Egyesület felkérésére írtam, és 15, Budapesten élő külföldi interjúalannyal beszélgettem és főztem benne. Tizenöt lenyűgöző történet és negyvenöt csodás recept található a kötetben, amit a Menedék Egyesületnél lehet megvásárolni.
Gyere Velem Főzni, 2011
Hetvenöt utazós, piacozós személyes recept
Chili&Vanília Szakácskönyv, 2009
Első, sikerlistás szakácskönyvem, mai napig sokak kedvence. Sajnos out of print, elfogyott, egy-egy példányt lehet néha még levadászni, ill. antikváriumokban érdemes keresni.
Közreműködőként:
Tejbegríz – Finom irodalom gyermekeknek és felnőtteknek
Gyerekirodalmi antológia, 37 kortárs szerző meséi, versei, novellái, esszéi gasztronómiai témában + 13 recept tőlem
Herczeg Ágnes: Borok a konyhában
Nemzetközi borszakértő barátnőm zseniális kötete bor-étel párosítás tárgyában, a leghitelesebb útmutatás ebben a témában.
Egyéb:
Két szakácskönyvünk jelent meg Széll Tamással közösen a Lidl kampány keretében, ezek kereskedelmi forgalomban nem elérhetőek.