Sorozatomban olyan, inspiráló nőket: #gasztrocsajokat mutatok be az egész világról, akik a gasztronómiában, vagy annak valamilyen kapcsolódó területén találták meg a saját útjukat. Célom, hogy ihletet és jó példákat hozzak, valamint megmutassam: érdemes a saját, önazonos utunkat járni.
(Visited 21 145 times, 1 visits today)
Letöltés
A húsvéti nagy asztal – letölthető receptgyűjtemény
Kedvencek most
India lencsefőzelék sütőben készítve (dal makhani)
Szilveszterre: szójás-mézes grillezett sertéskaraj pácolt sárgarépával
Szeletelhető kocsonya, lépésről lépésre
Óriásblini füstölt halakkal
A legnépszerűbb receptjeim
Szuperropogós rántott csirke 20 perc alatt
New York - Debrecen sajttorta
Cseh, pácolt camembert - sörkocsonya
Hagymás csirkemájpástétom chilis mazsolával
Legfrissebb posztok 2024.12.20 Rumbaba vaníliás tejszínhabbal 2024.12.20
Gyömbéres, marinált harcsa zöldfűszerekkel, rizstésztával 2024.12.20
Insalata di Rinforzo – nápolyi stílusú karácsonyi sültzöldség saláta 2024.11.07
Sült lilakáposzta birsalmával, gesztenyével (ropogós libacomb mellé) 2024.10.25
Spagetti fehérboros, zsályás mangalicaraguval 2024.09.06
Fűszeres rizzsel töltött nyári zöldségek (Gemista) 2024.09.06
Mandulakrémes, fügés sütemény (Moelleux aux figues) 2024.08.13
Spenótos, kecskesajtos leveles, szőlővel 2024.08.13
Fava – sárgaborsókrém olívaolajjal 2024.08.13
Csilis-fokhagymás, cukkininyelő spagetti 2024.08.13
Oregánós, paradicsomos kakasragu morzsolt fetával 2024.08.13
Marseille, mon amour! 2024.05.27
Az élelmiszeripari maradékok második élete - interjú Dalmadi Júliával, a Secontaste alapítójával, az upcycling hazai pápanőjével 2024.04.26
Zöldspárga “instant” hollandi mártással 2024.04.05
Bárányhúsos rakott rétes – tepsi börek