Crumble, máglyarakás, és almakompót fúziója. Narancsos, savanykás-édes, szirupos alma és vajas zsemle (lehetne kalács, briós, croissant, kenyér, stb.) rétegezve. Ezek aztán összekeverednek, egymásba sülnek, a végeredmény pompás.
Igazi őszi, borús napokra való desszert, amelyhez általában minden alapanyag megtalálható otthon. Savanykás almát érdemes hozzá használni, a zöldalma például tökéletesen megfelel. Lazára felvert tejszínhabbal, kikevert mascarponéval, vagy vaníliafagylalttal ajánlom.
A teljes recept itt:
szia,
érdeklődnék, hogy a kikevert mascarpone mit jelent? mivel kell kikeverni? egyébként szerintem tökjó a recept, mindenképp kipróbálom. köszi. Virág
Nekem tetszik:)
Szia Zsófi! Elkészült:))) és nagyon fincsi! Mivel a gyerkőcök nem szeretik a mazsolát, annyit változtattam a recepteden, hogy kandírozott narancshéjkockákat és aszalt cseresznyét raktam bele. Az itt-ott kibukkanó piros gyümölcsre mindenki vadászik:) Köszi! Andi
Isteni finom lett, pillanatok alatt eltunt a duplaadag. Kicsit modositottam a receptet- narancsle helyett frissen facsart grepfrutle kerult a labasba, kicsivel tobb cukorral. Szinten beledobtam a fagyasztobol nemi erdei gyumolcsot, es igy majdnem rebarbaraize es elenkvoros szine lett a gyumolcsmixnek. Hatalmas sikere volt 🙂
Szia Zsófi! Nem működik a link, fel tudnád tenni a receptet?
Köszi, Kata
Szia, en sem tudom elerni a receptet – kerlek tedd fel a blogra vagy kuldd el e-mailben, pls!
Koszonom,
Zsoka
lizpbada@gmail.com
Szia Zsófi, én is megcsinálnám,de nem található a sió honlapján 🙁
Kriszta
Én is kiváncs i lettem, de a linken semmi nincs 🙁 Tedd fel kérlek az oldaladra!
Igen, én is keresem a receptet, de nincs ott:(