Csokoládémousse olívaolajban pirított kaláccsal

Segal Viktor csokoládémousse receptjéről már a szakácskönyve írásakor volt szerencsém megbizonyosodni, már akkor is elég meggyőző volt. Most ismét elkészítettük, olívaolajban pirított kaláccsal és sóval, arról tudok beszámolni, hogy a recept még mindig kitűnő. Abban különbözik néhány más csokoládémousse recepttől, hogy az angolkrémnek köszönhetően elképesztően krémes, selymes állagot eredményez. Ami pedig rendkívül kényelmes, az az, hogy a csokoládét nem kell vízgőz fölött olvasztani, mivel a tojásos krém hőjétől olvad meg. A kaláccsal és a sóval együtt nagyon különleges.

Csokoládémousse olívaolajos kaláccsal és sóval by Segal Viktor

(Visited 241 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

3 hozzászólás

  1. Nagyon jónak néz ki, bár én a Te recepted szerint szoktam csinálni és az szuper. Viszont elég veszélyes, mert a családnak túl töményen csokis, tehát fennáll a veszély, hogy mind én eszem meg.
    Andrea

Hozzászólás a(z) Névtelen bejegyzéshez Kilépés a válaszból

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük