Frankfurt, Finito

 

 

Ezzel a poszttal zárom a Frankfurti Nemzetközi Könyvvásáron való főzőbemutatóról beszámolót, a Facebook-ra feltettem egy kiadósabb képgalériát, sok fotóval. Még egyszer hálás köszönet a támogatóknak, a Miele-nek és az Agárdi Pálinkafőzdének, és mindenek előtt a szervezőknek, a Balassi Intézetnek és a berlini Collegicum Hungaricum-nak.

Ide pedig feltettem a teljes angol nyelvű kiadványt, amit készítettünk.

Őszi turnénak ezennel vége, visszaáll a normál őszi üzemmód, és ismét jönnek a receptek!

(Visited 125 times, 1 visits today)
Print Friendly, PDF & Email

5 hozzászólás

  1. Ezt a levest holnap már főzöm is:)) Nagyon szuperül hangzik és fantasztikus birsalmákat lehet mostanság venni erre fele.

    Kérdés: a macesz gombóchoz hogy hívják németül a pászkalapot??

    Köszi előre is!!!
    Jó pihenést a sok utazás után:)

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük