Dining Guide Blogkóstoló
Gasztroblog fesztivál
Mi megfőzzük, lefotózzuk, megírjuk. Ezúttal pedig meg is lehet kóstolni!
A Tokaj-hegyaljai Erdőbénye fesztiválon tavaly a gasztrobloggerek közül néhányan már bemutatták a közönségnek a főzőtudományukat. Ezúttal a Dining Guide szervezésében és az ötletgazda Fűszeres Eszter meghívására hét gasztroblogger receptjei elevenednek meg a Tabáni Terasz vendéglő hangulatos udvarán berendezett látványkonyhákban. A helyben készülő ételek mellett néhány bloggerek kézműves termékei is megkóstolhatók és megvásárolhatók lesznek a találkozón.
Időpont: 2010. szeptember 11., 12h-24h
Helyszín: Tabáni Terasz
Ízelítő a menüből:
Csípős-édes sült cékla, burrata (Chili&Vanília)
Őszinte dim sum (Horasz)
Saját töltésű chorizo (Malackaraj)
Szíriai sólet (Fűszeres Eszter)
Marhapofa paradicsomos raguval (Lorien)
Házi kenyerek, különleges péksütemények (Limara)
Pisztáciás süti konyakos fügebefőttel (Lila Füge)
és még sok meglepetés!
Részvétel:
Az étterem befogadóképessége és a logisztikai lehetőségekre való tekintettel jelentkezéseket sajnos csak korlátozott számban tudnak fogadni és a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
A belépődíj 2000 forint, mely egy 500 forint értékű kóstolójegyet is magában foglal. További kóstolójegyeket a helyszínen lehet majd vásárolni.
Jelentkezés és regisztráció : diningguide.hu/blogkostolo
Hahó! Nagyon jó kis eseménynek ígérkezik! Csak egy nyelvi kiegészítés: ha azt szeretnéd írni, hogy „élő” (mint élő közvetítés), akkor „live”. Üdv
de hülye vagyok, kissé dekoncentrált. azonnal javítom, köszi!!