Lila Füge
Róla az indulásától kezdve tudtam, klassz nevű, igényes kivitelezésű, elegáns blog, szép saját fotókkal, kellemes receptekkel, pl. gyorsan, egyszerűen elkészíthető vacsora ötletekkel.
Kakaós csiga (vagyis ezen a blogcímen futó „Zsófi foodblogja”) Krakkóból íródik, de ha jól látom, nagyon szereti a francia konyhát, olyan klasszikusokat főz, mint pl. coq au vin, vagy pissaladiere.
A Dalla Cucina pedig nevéhez hűen elsősorban olasz konyhában utazik, sok tészta.
A magyar gasztroblogok link alatt próbálom gyűjteni a létezőeket, úgyhogy kéretik kiegészíteni, ha valaki kimarad, akinek nem kellene.
Zsófi, a magyar foodbloggerek óvónénije vagy 🙂 – na jó, a nénit nem kell szó szerint érteni. köszi a gondoskodást, tetszik, hogy mennyi mindenre figyelsz és mi mindenre van energiád!
naneee, ezt az óvónénit gyorsan visszavonni, különben feketepont lesz a Lila Füge jelű delikvensnek:))
Neeeeeeeeeee!! Már elég! Az egész családommal napi harcban vagyok, kié legyen a gép. Már eddig is vagy loo blogot ajánlottál, a loo blogger újabb 1oo-at, és már nem is tudom, melyiket olvassam. A bőség zavara totál bekavart nálam, 2o24-ig minden napra megvan, mit főzzek. A férjem kitiltott a konyhából, a gyerekeim közelharcot vívnak velem, lehet hogy kell egy új PC?
OK, OK, azonnal visszavonom… próbálokozom mással, mert nem nyugszom: nagyasszony, arkangyal, hercegnô, hmm? és ezennel befejeztem 🙂 lszi ne tilts le.
Szia Zsófi, köszi a reklámot:) Már régóta fontolgattam a foodblogolást, de a végső löketet igazából a Chili&Vanilia felfedezése adta, úgyhogy dupla köszi – és nagyon jólesik, hogy a maestro is olvas!
Zsófi, nagyon köszi a megemlítést.>Igazából ezt olvasván döbbentem rá, hogy mennyi olasz dolog van benne, pedig nem így akartam, nem ennek indult. A névválasztásnak története van, ezt is „elfelejtettem” megírni az elején. >Mindegy, lehet, hogy kitartok a koncepció mellett, ha már ennyire eltaljánosodott a blog!