Skip to content

Chili és Vanília

MAUTNER ZSÓFI GASZTROBLOGJA – ALAPÍTVA: 2005-BEN

  • Blog
  • Receptek
    • Összes
    • Ételtípus szerint
    • Alapanyagok szerint
    • Évszakok szerint
    • Nemzetiségek szerint
  • Szakácskönyvek
    • Szakácskönyveim
    • Könyvajánló
  • Fűszerek
  • Utazás
  • Arcok
    • Gasztrocsajok
    • Séfek
    • Mindenki más a gasztrovilágból

Utazások

  • Algarve
  • Baku
  • Bécs
  • Berlin
  • Bilbao
  • Brüsszel
  • Budapest
  • Isztambul
  • Jeruzsálem
  • Kambodzsa
  • Lisszabon
  • Lyon
  • Marokkó
  • New York
  • Párizs
  • San Sebastian
  • Szardínia
  • Szicília
  • Vietnám
(Visited 15 702 times, 24 visits today)

Keresés a receptekben

Receptek

Recept ötletek

Összes

Kedvencek most

Kedvencek most

Tiszta umami alapleves


Kacsás tésztabatyu szójaszószos mártogatóval
Kacsás tésztabatyu szójaszószos mártogatóval


Vietnami marhahúsleves rizstésztával (pho)
Vietnami marhahúsleves rizstésztával (pho)


Thai csípős-savanyú, tojásos csirkeleves
Thai csípős-savanyú, tojásos csirkeleves


A legnépszerűbb receptjeim:

A legnépszerűbb receptjeim

Szuperropogós rántott csirke 20 perc alatt
Szuperropogós rántott csirke 20 perc alatt


Sült sárgarépa vérnaranccsal és fetával
Sült sárgarépa vérnaranccsal és fetával


Vissza az alapokhoz: piskóta


Békebeli túrós palacsintafelfújt


15 legfrissebb post cím


Legfrissebb posztok

2021.02.27Miszóval karamellizált, grillezett lazac2021.02.23Pirított szárzeller kesudióval és csilivel2021.02.15Négy tányér téli főzelék2021.02.11Holdújévi, egészben párolt/sült hal gyömbérrel, újhagymával2021.02.04Poireaux á la vinaigrette – párolt póré mustáros olívaolajos öntettel2021.02.04Csípős tojásleves ramen2021.01.21Kókusztejes crème caramel2021.01.21Sütőtökös őzvadas karamellizált mézes homoktövissel és savanyított mustármaggal2021.01.17Cseh, kelttésztás knédli (houskový knedlík)2021.01.15Mézes-citromos maracuja öntet friss ananászon2021.01.14A hazai vadhús lehet a marhahús környezetbarát alternatívája? – Beszélgetés a Vadkonyha brand alapítójával.2021.01.14Vajpuha őzgerinc paszternákpürével és vörösboros gombával2021.01.11Kókusztejes spenótkrémleves feketelencsével2020.12.20Kocsis Bertold, a „mákos fiú” Hajdúböszörményből2020.12.16Dr Honey: „Tudjuk, hogy egy kincs van a kezünkben, amivel addig kell kezdenünk valamit, amíg megtehetjük”

Rólam


Mautner Zsófi vagyok, és 2005. óta osztom meg itt a receptjeimet. Határtalan házikoszt, sok fűszerrel és kulináris utazással. Eddig kilenc szakácskönyvem jelent meg, és még mindig szenvedélyesen rajongok mindenért, ami gasztronómia. További információ és kapcsolat.
  •  

Aktuális

Aktuális

Megjelent a Főzőiskola!

Hírlevél

Könyveim

Könyveim

Könyveim

Partenereim

Partnerem


chiliesvanilia.hu | Minden jog fenntartva. | Copyright: Mautner Zsófi, 2005-2016