Skip to content

Chili és Vanília

MAUTNER ZSÓFI GASZTROBLOGJA – ALAPÍTVA: 2005-BEN

  • Blog
  • Receptek
    • Összes
    • Ételtípus szerint
    • Alapanyagok szerint
    • Évszakok szerint
    • Nemzetiségek szerint
  • Szakácskönyvek
    • Szakácskönyveim
    • Könyvajánló
  • Fűszerek
  • Utazás
  • Arcok
    • Gasztrocsajok
    • Séfek
    • Mindenki más a gasztrovilágból

Utazások

  • Algarve
  • Baku
  • Bécs
  • Berlin
  • Bilbao
  • Brüsszel
  • Budapest
  • Isztambul
  • Jeruzsálem
  • Kambodzsa
  • Lisszabon
  • Lyon
  • Marokkó
  • New York
  • Párizs
  • San Sebastian
  • Szardínia
  • Szicília
  • Vietnám
(Visited 14 715 times, 23 visits today)

Keresés a receptekben

Receptek

Recept ötletek

Összes

Kedvencek most

Kedvencek most

A legfinomabb kókusztejes csirkecurry


Vegán csokoládémousse (aquafaba-val)
Vegán csokoládémousse (aquafaba-val)


Januári saláta sült sütőtökkel és datolyaszilvával
Januári saláta sült sütőtökkel és datolyaszilvával


Sült karfiol shakshouka csípős paradicsomszószban
Sült karfiol shakshouka csípős paradicsomszószban


A legnépszerűbb receptjeim:

A legnépszerűbb receptjeim

Szuperropogós rántott csirke 20 perc alatt
Szuperropogós rántott csirke 20 perc alatt


Egyszemélyes ebédek: wokos pirított rizstészta zöldségekkel
Egyszemélyes ebédek: wokos pirított rizstészta zöldségekkel>
</a>
<br />
<br />
<a 
href=Szeletelhető kocsonya, lépésről lépésre
Szeletelhető kocsonya, lépésről lépésre>
</a>
<br />
<br />
<a 

</a></div></aside><aside id=

15 legfrissebb post cím


Legfrissebb posztok

2021.01.21Kókusztejes crème caramel2021.01.21Sütőtökös őzvadas karamellizált mézes homoktövissel és savanyított mustármaggal2021.01.17Cseh, kelttésztás knédli (houskový knedlík)2021.01.15Mézes-citromos maracuja öntet friss ananászon2021.01.14A hazai vadhús lehet a marhahús környezetbarát alternatívája? – Beszélgetés a Vadkonyha brand alapítójával.2021.01.14Vajpuha őzgerinc paszternákpürével és vörösboros gombával2021.01.11Kókusztejes spenótkrémleves feketelencsével2020.12.20Kocsis Bertold, a „mákos fiú” Hajdúböszörményből2020.12.16Dr Honey: „Tudjuk, hogy egy kincs van a kezünkben, amivel addig kell kezdenünk valamit, amíg megtehetjük”2020.12.16Kimchi – lépésről lépésre (Beleznay Kati instrukciói alapján)2020.12.06Langyos lencsesaláta sült zöldségekkel és mézes homoktövissel2020.11.20Magyar Meyer-citrom – a celebcitrom hőskora2020.11.15Kefíres, savanyú burgonyaleves póréhagymával2020.11.08Egészben sült aranydurbincs citromos-tejszínes mángolddal2020.10.31Sült burgonya & vargánya karamellizált homoktövissel

Rólam


Mautner Zsófi vagyok, és 2005. óta osztom meg itt a receptjeimet. Határtalan házikoszt, sok fűszerrel és kulináris utazással. Eddig kilenc szakácskönyvem jelent meg, és még mindig szenvedélyesen rajongok mindenért, ami gasztronómia. További információ és kapcsolat.
  •  

Aktuális

Aktuális

Megjelent a Főzőiskola!

Hírlevél

Könyveim

Könyveim

Könyveim

Partenereim

Partnerem


chiliesvanilia.hu | Minden jog fenntartva. | Copyright: Mautner Zsófi, 2005-2016